V E R H U U R D

Bijzonder sfeervol vrijstaand woonhuis “Rust Hof” met terras, tuin en dubbele carport gelegen aan de dijk nabij de dorpskern van Tricht, de rivier De Linge en NS-station Geldermalsen.

Indeling

Begane grond: vestibule/gang met trapopgang naar de verdieping; gezellige woonkamer (circa 28 m2) met een massief (grenen)houten vloerafwerking, dubbel openslaande deuren naar terras en tuin en een schouw met inbouw (hout)haard; keuken (circa 28 m2) met deels een betegelde- en deels een houten vloerafwerking, een grote bergkast onder de trapopgang en een royale keukeninrichting in een houten decor met vitrinekasten en voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap, koel/vriescombinatie en vaatwasmachine; neutraal uitgevoerd toilet; neutraal uitgevoerde badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, douchegelegenheid en wastafel(meubel); achterhal met betegelde vloerafwerking.

Verdieping: overloop met dakkapel; slaapkamer met twee dakvensters, een dakkapel en laminaat vloerafwerking; tweede slaapkamer met dakkapel en laminaat vloerafwerking; derde slaapkamer; neutraal uitgevoerd toilet met dakvenster.

Rondom de woning ligt een tuin en achter de woning een beschut gelegen terras. Achter de woning is een dubbele carport en er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel. Het woonhuis met bijbehorende perceelsgedeelte maakt deel uit van een groter geheel met enkele vakantiewoningen. Bescheiden privé gebruik van achtergelegen zwembad en sauna is onder voorwaarden toegestaan.

Bijzonder sfeervol woonhuis op een verrassende lokatie, dat goed geschikt is voor twee volwassenen en/of een klein gezin. De woonomgeving is zondermeer fraai nabij het dorp Tricht en de rivier De Linge.

Bruto vloeroppervlak circa 120 m2; bruto inhoud circa 375 m³.

De nutsvoorzieningen worden middels een voorschot van € 250,-- per maand in rekening gebracht bij de huurprijs.

Dit woonhuis wordt alleen op tijdelijke basis verhuurd.

Aanvaarding: op korte termijn.