V E R K O C H T

Deze vrijstaande woning met garage laat zich het beste omschrijven als stijlvol, vriendelijk en knus. De woning is in de dorpskern van Rumpt gelegen op een perceel van ruim 300 m² eigen grond en is in de loop der jaren met zorg en oog voor detail onderhouden. Deze uitermate sfeervolle woning is (op de verdieping) niet groot maar heeft toch verrassend veel te bieden.

Rumpt maakt deel uit van de Gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. In de direkte omgeving zijn er fraaie recreatiemogelijkheden en natuurgebieden. Rumpt kent een actief verenigingsleven en in het nabij gelegen Beesd, beschikt men over goede winkelvoorzieningen (o.a. supermarkt en verswinkels). Op enkele kilometers afstand zijn Geldermalsen en Leerdam gelegen die een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport bieden. Rumpt is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid  en oost/west- verbindingen (A2 en A15). ’s-Hertogenbosch ligt op 20 minuten afstand en Utrecht op een half uur afstand. De steden zoals Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven zijn binnen een uur te bereiken. Beesd beschikt over een eigen NS-station terwijl de stations van Geldermalsen en Leerdam op 10 autominuten van de woning zijn gelegen.

Indeling woning

Kelder. Provisiekelder met een stahoogte van circa 1,9 meter die dient als een praktische bergruimte in nabijheid van de keuken. De provisiekelder is uitstekend te gebruiken als wijnkelder en is tevens meterkast voor de nutsvoorzieningen.

Begane grond. Hal met ruime garderobenis en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal vormt een representatieve ontvangstruimte en toegang tot de woning. De hal is afgewerkt met een klassieke lambrisering middels een verdikte stuclaag en een fraai betegelde vloerafwerking in klassiek geblokt zwart/rood decor. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning en bezit sfeervolle stijlkenmerken. Vanuit de woonkamer is er fraai uitzicht op de dorpskern en de eigen tuin. De woonkamer is afgewerkt met drie vaste kasten, rondom zonwering aan de gevelramen door middel van mooie markiezen en massief houten (eiken) vloerafwerking. De keuken beschikt over een L-vormige keukeninrichting in een lichte crème kleurstelling met een antraciet gekleurd steencomposiet aanrechtblad en veel kastruimte waaronder een carrouselkast in de hoek. De inbouwapparatuur bestaat uit een gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap en koelkast. De hal aan de achterzijde van de woning doet dienst als achterom en toegang tot terras en tuin. Deze hal heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De technische ruimte biedt plaats aan de wasmachine-aansluiting en de opstelplaats voor de cv-ketel (Intergas, bouwjaar 2008). Deze technische ruimte is net als de hal voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. De badkamer is voorzien van een wastafel en douchegelegenheid met thermostaatkraan. Ook de badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Een echte verrassing en bijzonder fraai is de eetkamer op de begane grond met een massief houten (eiken) vloerafwerking.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot een vliering, een vaste kast, een klassieke lambrisering middels een verdikte stuclaag en een massief houten (grenen) vloerafwerking. Grote slaapkamer voorzien van twee vaste kasten, een wastafel, een dakkapel en massief houten (grenen) vloerafwerking. Tweede slaapkamer met dakkapel, toegang tot een vliering en massief houten (eiken) vloerafwerking. Tot slot is er nog een kleine (slaap)kamer met dakkapel en massief houten (eiken) vloerafwerking. Dit is ook een prima studeer/werkkamer.

Buitensituatie

Op het perceel staat een vrijstaande garage/schuur met een entresol, grote dubbele deur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. De oprit naar de garage biedt gelegenheid voor het parkeren van personenauto’s op eigen perceel. Rondom de woning is een sfeervolle siertuin aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting en wandelpaden van straatwerk en grind. Het terras achter de woning ligt heerlijk georiënteerd op de zon en biedt ook volledige privacy. Aan de voorzijde (straatzijde) van het perceel is reeds lange tijd circa 50 m2 “gemeentegrond” in gebruik als siertuin, deze grond is in bruikleen van de Gemeente.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1950, met zorg en oog voor detail onderhouden, en nadien aan de achterzijde uitgebouwd. De woning wordt gekenmerkt door veel sfeer (binnen en buiten) en tal van karakteristieke stijlelementen zoals onder andere de indeling, de binnendeuren met het deurbeslag, het verdikte stucwerk als lambrisering en de algehele wijze van afwerking. De woning is als levensloop bestendig te omschrijven doordat de eetkamer op de begane grond ook uitstekend bruikbaar is als slaapkamer naast de reeds aanwezige badkamer op de begane grond. Schitterende woonomgeving in een sfeervol Betuws Lingedorp te midden van gevarieerde karakteristieke bebouwing én op korte afstand van de dorpskern van Beesd met tal van voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 418 m³; bruto inhoud garage/schuur circa 93 m³. Bruto vloeroppervlak woning circa 169 m²;  bruto vloeroppervlak garage/schuur circa 25 m². Woonoppervlak circa 106 m²;  gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 6 m²;  gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 20 m².

Verrassend, leuk en heel gezellig ……. maak gerust eens een afspraak om te komen bezichtigen!

Aanvaarding in overleg.