€ 390.000, -- k.k.

BELEGGINGSOBJECT. Op een uitstekende woonstand aan de monumentale Voorstraat gelegen voormalige “stadsboerderij” met een kleine besloten tuin, een perceel van 277 m² eigen grond en een achterom via een belendend perceel. Het pand is “in delen” volledig verhuurd en derhalve thans niet voor eigen gebruik beschikbaar maar voor u wellicht een interessante belegging met mogelijkheden.

Beesd maakt deel uit van de gemeente West Betuwe die in 2019 is ontstaan vanuit een fusie tussen de gemeente Geldermalsen, Neerijnen en Lingewaal. Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Het vriendelijke Linge-dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. De monumentale Voorstraat vormt van oudsher de hoofdstraat van het dorp waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van de rijksweg A2 welke de rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig: het NS-station van Beesd is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. Het prachtige natuurgebied rondom het schitterende landgoed Mariënwaerdt is op korte afstand gelegen.

Indeling (woning I)

Kelder. Provisiekelder die bereikbaar is vanuit de keuken.

Begane grond. Entree, gelegen aan de straatzijde (voorzijde) van het pand. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping. Keuken voorzien van een eenvoudige inrichting met een aanrecht voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken heeft een gasgevelkachel en laminaat vloerafwerking. Woonkamer met een fraai zicht op de Voorstraat, meterkast, schouw met gaskachel en laminaat vloerafwerking.

Verdieping. Overloop / Hal met bergkast. Slaapkamer met dakvenster. Tweede slaapkamer met dakvenster en laminaat vloerafwerking. Derde slaapkamer met laminaat vloerafwerking. Vierde slaapkamer met dakvenster. Badkamer met douchegelegenheid en wastafel. De badkamer is neutraal en functioneel uitgevoerd. Ook het separate toilet is neutraal en functioneel uitgevoerd.

Indeling (woning II)

Begane grond. Entree, gelegen aan de zijkant van het pand, met een laminaat vloerafwerking. Hal met laminaat vloerafwerking. Toilet, neutraal en functioneel uitgevoerd. Keuken voorzien van een eenvoudige inrichting met een aanrecht voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelkast. Vanuit de keuken is er toegang tot een besloten tuin. Badkamer met douchegelegenheid en wastafel. De badkamer is neutraal en functioneel uitgevoerd. Woonkamer met fraai zicht op de Voorstraat, meterkast en schouw met gaskachel. Slaapkamer. Tweede slaapkamer met vaste kast. Wasruimte.

Indeling (opslagruimte)

Begane grond. Berging die toegankelijk via een grote schuifdeur en met een trapopgang naar de zolderberging.

Verdieping. Berging.

Buitensituatie

Het pand is gelegen in de monumentale Voorstraat die van oudsher de hoofdstraat van het dorp is en waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd. Er is een achterom ten behoeve van de woning en de opslagruimte via een erfdienstbaarheid op belendend perceel. Ook anderen hebben op deze wijze hun achterom. Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door een brede groenzoom met wandelpad en fraaie leilinden.

Bijzonderheden

Het gehele pand is in drie delen verhuurd (twee “zelfstandige” wooneenheden en een opslagruimte) hetgeen een totale huuropbrengst heeft van circa € 18.000,-- op jaarbasis. Alle huurders hebben volledige huurbescherming, het pand is mede daardoor thans niet voor eigen gebruik beschikbaar. Deze originele “stadsboerderij” met voorhuis en achterhuis is in de loop der tijd verschillende keren aangepast en verbouwd. Het geheel is eenvoudig en gedateerd wat afwerking en voorzieningen betreft. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand gelegen.

Bruto inhoud circa 1.694 m3; bruto vloeroppervlak circa 518 m2; gebruiksoppervlak wonen circa 274 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 156 m².

Interessant beleggingsobject dat schuilgaat achter een prachtige gevel in een monumentale straat!

Aanvaarding in overleg.