ONDER OPTIE

In de dorpskern gelegen perceel bouwgrond van 567 m². Conform het vigerend bestemmingsplan mag op het perceel een nieuwe vrijstaande woning worden gebouwd. De situering is goed in een gevarieerde woonomgeving. Het bouwperceel ligt tussen bestaande bebouwing, midden in de ‘oude dorpskern’, schuin tegenover de kerk.

Meteren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap en maakt deel uit van de gemeente West Betuwe. Het centrum van Geldermalsen, twee kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West en Noord-Zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen ligt op 15 minuten fietsen van de woning.

Kadastraal bekend Gemeente Geldermalsen, sectie H, nummer 3747.

Het perceel is circa 15,0 meter breed en circa 37,5 meter diep.

Het vigerend bestemmingsplan is het plan ’geconsolideerde versie Kern Meteren 2013’. Op het perceel mag één vrijstaande woning worden gebouwd binnen het bouwvlak en binnen het vlak dat als hoofdgebouw is aangeduid.

Voor het perceel is een bouwplan gemaakt voor een grote woonboerderij met een hoofdwoning en een kangoeroewoning. U kunt echter ook geheel naar eigen inzicht een woning laten ontwerpen in overleg met Bouwbedrijf Van den Bogaard B.V. uit Geldermalsen; de aannemer die uw woning zal bouwen.

Wanneer u interesse heeft in het realiseren van een woning op deze locatie kunt u contact opnemen met ons kantoor. Wij nodigen u van harte uit voor een afspraak waarbij wij de mogelijkheden kunnen toelichten.

Unieke gelegenheid om in een bestaande bebouwde omgeving een woonhuis te bouwen.

Aanvaarding: in overleg.