V E R K O C H T

Deze bijzonder sfeervolle vrijstaande woning met flinke garage, gezellige veranda en prachtige lommerrijke tuin is op een perceel van maar liefst 620 m² eigen grond gelegen aan de rand van het dorp en in directe nabijheid van de jonge woonwijk De Kalenberg. De woning zal u verassen qua leefruimte en sfeer.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein.  Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is. Zowel het dorpscentrum als het NS-station van Geldermalsen liggen op fietsafstand van de woning. De woning liggen ten zuidwesten van het gezellige dorpscentrum met park en jachthaven.

Indeling

Begane grond. Gang met meterkast. De woonkamer is knus en sfeervol met een balkenplafond en schouw met gashaard. In de woonkamer bevindt zich de trapopgang naar de eerste verdieping met daar onder een kelderkast. Voorts is de ruimte afgewerkt met een eikenhouten vloer. Het achterportaal voorziet in een achterom en toegang tot terras en tuin, ook deze ruimte heeft een eikenhouten vloerafwerking. Het toilet met fonteintje is neutraal uitgevoerd en betegeld. De praktische wasruimte / bijkeuken heeft een wasmachine aansluiting, opstelplaats geiser (warmwatervoorziening) en betegelde vloer en wandafwerking. De keuken is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een keukeninrichting die is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met een aanrechtblad in houtdecor, dubbele stenen spoelbak, veel bergruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven , afzuig(schouw)kap en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De keuken heeft een gasgevelkachel en eveneens een eikenhouten vloerafwerking. De overkapping ter plaatse van de achterdeur zorgt voor een overdekte entree. Naast de woning staat een stenen garage die toegankelijk is via een kanteldeur aan de voorzijde en een loopdeur vanuit de tuin. De garage biedt stallingsruimte en mogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s. Achter de garage is een houten veranda, een gezellige zitplaats met een fraai zicht op de tuin.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot een kleine vliering. Slaapkamer met bergruimte in vaste kasten. Tweede slaapkamer met dakvenster. Derde slaapkamer met dakkapel. Vierde (slaap)kamer met dakvenster. Badkamer voorzien van een ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld.

Tweede verdieping. Vliering met bergruimte boven een deel van de woning.

Buitensituatie

De tuin is sfeervol en zorgvuldig rondom de woning aangelegd met duurzaam straatwerk ten behoeve van wandelpaden en terrassen, een groot speelgazon, gevarieerde borders met hagen en fraaie beplanting. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en grenst aan een brede watergang. Bomen zorgen voor ruim voldoende privacy en een lommerrijk gevoel. Op eigen perceel is ruim voldoende parkeergelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s.

Bijzonderheden

Achter de fris en vriendelijk gestucte gevel gaat een originele woning schuil die aan de achterzijde fors is uitgebreid. De woning is niet groot en luxe afgewerkt maar zal u toch verrassen qua leefruimte en sfeer. Ligging op fietsafstand van NS-station, dorpscentrum en tal van andere voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 406 m³; bruto inhoud garage circa 90 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 154 m²; bruto vloeroppervlak garage circa 25 m²; woonoppervlak circa 106 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 3 m²; gebouw gebonden buitenruimte circa 9 m²; externe bergruimte circa 29 m².

Een woning en perceel met heel veel sfeer!

Aanvaarding in overleg.