V E R K O C H T

Deze half vrijstaande woning (2/1 kap) met garage en leuke tuin is gelegen op een perceel van 325 m² eigen grond en heeft naast de toch al goede voorzieningen veel extra’s te bieden. De woning is aan de achterzijde royaal uitgebouwd, heeft een opbouw op de garage en in de achtertuin staan een fraai tuinhuis en een sfeervolle veranda.

Varik maakt deel uit van de gemeente Neerijnen. Het dorp Varik is vanuit het buitengebied en vanaf de rivier te herkennen aan de toren van de R.K. Kerk in het centrum van het dorp. Aan de Waalbandijk staan de molen en de vrijstaande toren. De zware, 15e-eeuwse kerktoren staat in een bocht van de Waalbandijk en beheerst het fraaie rivierlandschap ter plaatse. Het dorp heeft een basisschool en er zijn verschillende mogelijkheden voor recreatie en sport. Varik is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 autominuten afstand van de woning gesitueerd. In de directe nabijheid van de woning is er een bushalte aanwezig.

Indeling

Begane grond. De overkapping dient als overdekte entree tot de woning en deels ook als een overdekte parkeerplaats voor een personenauto. De hal, met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping, heeft een laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Het toilet is voorzien van een wandcloset en is neutraal uitgevoerd en in een lichte grijs/witte kleurstelling betegeld. De woonkamer is bijna 30 m² groot en afgescheiden van de keuken door middel van een toog. De woonkamer beschikt over een modern vormgegeven gashaard (ter overname), zonneschermen aan twee gevelramen en laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De eetkamer / keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en sfeervol afgescheiden van de woonkamer door middel van een kast en toog. De keuken heeft een moderne keukeninrichting (2011) in een lichte crème kleurstelling met gemêleerd grijs kunststof aanrechtblad, veel kastruimte en een kookeiland. De inrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een 5-pits gaskookplaat met wokbrander, rvs-afzuigkap, oven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en plintboiler. Vanuit de eetkamer is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren met daarvoor een elektrisch en op afstand bedienbaar rolluik. De eetkamer heeft een laminaat vloerafwerking, de keuken een betegelde vloerafwerking en beide in een lichte kleurstelling. Aansluitend aan de keuken ligt een bijkeuken die een praktische verbinding vormt tussen de garage en de woning. Deze bijkeuken is in 1998 gerealiseerd. In de bijkeuken zijn een wasmachine aansluiting, een uitstortgootsteen, twee werkkasten en een gasgevelkachel. De bijkeuken biedt toegang tot terras en tuin en is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De garage is van buiten toegankelijk via een grote toegangsdeur aan de voorzijde en van binnenuit via de bijkeuken. Een deel van de garage heeft een betegelde vloerafwerking.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Eerste slaapkamer met vaste kast en een dakkapel met screen. Tweede slaapkamer met een screen aan het gevelraam en laminaat vloerafwerking. Derde slaapkamer met dakvenster. De badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset, wastafelmeubel, extra badkamerkast en een dakvenster. De badkamer is neutraal uitgevoerd (2004) en betegeld in een lichte crème kleurstelling met een sier(strip)tegel en antraciet grijze vloertegel. Als extra is er in 1995 een vierde grote slaapkamer gerealiseerd boven de garage. Deze slaapkamer heeft twee dakvensters, bergruimte achter knieschotten en laminaat vloerafwerking.

Tweede verdieping. Overloop met opstelplaats cv-ketel (Nefit 2004). Vijfde slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten.

Buitensituatie

Herinrichtingsrente € 0,52 (eindjaar 2026). De voortuin is onderhoudsvriendelijk en representatief aangelegd met gevarieerde beplanting in borders en een royale oprit die is voorzien van klinkerbestrating en plaats biedt aan meerdere personenauto’s. De achtertuin is sfeervol aangelegd en ingericht met een groot terras, een speelgazon, duurzaam straatwerk en gevarieerde beplanting in borders. In de achtertuin staat een fraai tuinhuisje (2009) met dubbele toegangsdeur en een schitterende veranda (2016) met betegelde vloerafwerking en een rolluik om af te sluiten. Er is op eigen perceel een praktische en afsluitbare (poort) achterom naar de achtertuin langs de aanwezige bebouwing. Gelegen in een goede woonwijk in de rustige dorpskern.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1990 en keurig onderhouden. Een woning met uitstekende voorzieningen, bijzondere extra’s en veel leefruimte.

Bruto vloeroppervlak woning circa 200 m²; bruto vloeroppervlak tuinhuis en veranda circa 37 m²; bruto inhoud woning circa 506 m³; bruto inhoud tuinhuis en veranda circa 107 m²; woonoppervlak circa 127 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 18 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 9 m².

Deze woning is in veel opzichten een verrassing.

Aanvaarding in overleg.