V E R K O C H T

Op een uitstekende woonstand aan de monumentale Voorstraat gelegen voormalig woon-/winkelpand met achtertuin, garage en achterom op een perceel van 320 m² eigen grond.

Beesd maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem. Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De monumentale Voorstraat vormt van oudsher de hoofdstraat van het dorp waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd.

Indeling

Kelder. Kelder van circa 5,0 x 1,1 meter met 1,7 meter stahoogte bereikbaar vanuit de (voormalige) winkelruimte.

Begane grond. Aan de straatzijde bevindt zich de (voormalige) winkelruimte met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot kelder. In deze, grotendeels van een tegelvloer voorziene, ruimte zijn nog enkele resterende inrichtingselementen van de winkel aanwezig naast de opstelplaats cv-ketel (Intergas 1992) en een wasmachineaansluiting. Verbindingsgang tussen (voormalige) winkelruimte en keuken. Woonkamer met schouw, erker en parket vloerafwerking. Keuken voorzien van een eenvoudige inrichting met aanrechtblad en geiser. De keuken heeft een vaste kast, doorgeefluikje naar de woonkamer en biedt toegang tot terras en tuin. Bijkeuken/Berging met oude fornuispot. Toiletruimte uitgevoerd en afgewerkt in een gedateerde kleurstelling. Achter in de tuin staat een vrijstaande garage met een dubbele deur en een loopdeur.

Eerste verdieping. Overloop met vaste kast en toegang tot de zolder via een vlizotrap. Eerste en tweede slaapkamer aan de straatzijde waarvan één met een schouw. Badkamer met dakkapel deels voorzien van blinde panelen. De badkamer is uitgevoerd en betegeld in een gedateerde kleurstelling en voorzien van een wastafel, toilet en douchegelegenheid. Inloopkast met dakkapel deels voorzien van blinde panelen. Aan de zijde van de achtertuin bevinden zich verder de derde en vierde slaapkamer.

Tweede verdieping. Zolder toegankelijk via een vlizotrap.

Buitensituatie

De woning is in de monumentale Voorstraat gelegen die van oudsher de hoofdstraat van het dorp is en waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd. De achtertuin biedt voldoende privacy en is bereikbaar via een recht van overpad vanaf de Middenstraat. Het perceel wordt van de openbare weg gescheiden door een brede groenzoom met wandelpad en fraaie leilinden.

Bijzonderheden

Bouwjaar oorspronkelijk circa 1800. Dit woon-/winkelpand is in de loop der tijd verschillende keren aangepast en uitgebreid. De woning is eenvoudig en gedateerd wat afwerking en voorzieningen betreft. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand gelegen.

Bruto inhoud woon-/winkelpand circa 520 m³; garage circa 60 m³. Gebruiksoppervlak wonen circa 148 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 11 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 20 m².

Voor de prijs van een rijtjeshuis een royaal (voormalig) woon-/winkelpand aan een voorname straat met een garage en een achterom. Het moet wel gemoderniseerd worden…….