V E R K O C H T

Dit verwacht je niet op deze plaats! Deze vrijstaande bedrijfswoning met flinke schuur (ruim 60 m²) en fantastische “zwemspa” is op bedrijventerrein “Hoge Weide” gelegen op een perceel van 735 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een uitstekend niveau van voorzieningen en afwerking. De tuin biedt voldoende privacy en is fraai aangelegd met een prieel, luxe tuinhuis en fantastische zwemspa.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling woning

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast met een uitgebreide installatie en een travertin vloerafwerking. De hal is een royale en representatieve ontvangstruimte in de woning. Het toilet beschikt over een wandcloset en fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème kleurstelling. De woonkamer is bijna 40 m² groot en heeft een sfeervolle erker die zorgt voor extra ruimte en veel lichtinval. Voorts is er een stijlvolle schouw voorzien van een gashaard met afstandsbediening in de woonkamer en een fraai plafond en travertin vloerafwerking. De keuken heeft een ruime L-vormige opstelling in een lichte kleurstelling (gebroken wit) met granieten aanrechtblad (antraciet) en veel kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van (inbouw)apparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast, vrieskast, vaatwasmachine en close-in-boiler. Evenals de woonkamer heeft de keuken een fraai plafond en travertin vloerafwerking. Aansluitend aan de keuken is er een praktische bijkeuken die tevens dienst doet als achterom en toegang tot terras en tuin. De bijkeuken beschikt over een witgoedaansluiting, uitstortgootsteen, opstelplaats cv-ketel (Remeha 2012) en travertin vloerafwerking.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling). Overloop met vide en dakvenster. Ruime slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Tweede slaapkamer met vaste kast en toegang tot een kleine bergruimte boven het plafond. Derde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten. Badkamer met dakkapel, douchecabine met thermostaatkraan, tweede toilet en wastafel in badmeubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling.

Indeling schuur

Begane grond. Bedrijfsruimte/opslagruimte van ruim 60 m2 groot met geïsoleerde gevels en een geïsoleerd zadeldak. De schuur is inpandig ingedeeld met een bedrijfs/opslagruimte, berging en werkkast. Er is sprake van daglicht toetreding via gevelramen en dakvensters. En de schuur is toegankelijk via een loopdeur en een handbediende industriedeur. De vloer in de schuur is van straatklinkers.

Buitensituatie

Rondom de woning is een fraaie siertuin aangelegd met een speelgazon, gevarieerde plantenborders, terrassen en wandelpaden. Voor de schuur is gelegenheid voor het parkeren van meerdere auto’s op de oprit of opslag van goederen,  dit perceelsgedeelte is grotendeels voorzien van klinkerbestrating. In de achtertuin staat een sfeervol prieel en een bijzonder fraai uitgevoerd tuinhuis met grote luifel, elektriciteit aansluiting en een gasgevelkachel. Voorts is er een grote (circa 6 x 2 meter) en luxe zwemspa in de achtertuin om te kunnen sporten en te kunnen ontspannen. Deze spa beschikt over twee zitjes, verlichting, een tegenstroominstallatie, vlonderterras, een degelijke afdekking en alle benodigdheden voor verwarming en filtering van het water.

Bijzonderheden

Deze “bedrijfswoning” is in 1988 gebouwd en keurig onderhouden. Een ideaal object voor een zzp’er die wonen wil/moet combineren met een kleine bedrijfsruimte en/of opslagruimte. De woning is gelegen op een bedrijventerrein op relatief korte afstand van het dorpscentrum, NS-station en diverse voorzieningen.

Bruto inhoud woning circa 468 m³; bruto inhoud schuur circa 382 m³; bruto inhoud tuinhuis circa 28 m³.
Bruto vloeroppervlak woning circa 157 m²; bruto vloeroppervlak schuur circa 72 m²; bruto vloeroppervlak tuinhuis circa 11 m². Gebruiksoppervlak wonen circa 121 m²; externe buitenruimte circa 73 m².

Een bedrijfswoning met veel kwaliteit, fraaie extra’s en een passende bedrijfsruimte!