V E R H U U R D

Keurige bedrijfsruimte met representatieve entree, kantoor en kantine gelegen langs één van de uitvalswegen van de dorpskern van Geldermalsen. Het aangeboden object is een, omstreeks 2000 gebouwde, uitbreiding van een bestaand gebouw. Er is circa 220 m² bedrijfsruimte en ruim 80 m² kantoor, kantine en sanitaire ruimte. Het buitenterrein is voorzien van een omheining en een schuifpoort aan de straatzijde. In de voorgevel is een elektrisch bedienbare overheaddeur aangebracht. Het kantoor heeft een eigen entree. De bedrijfsruimte is licht met ramen in de gevel en licht doorlatende stroken in het dak. Kortom: een keurig bedrijfspand!

Locatie. Tielerweg 9B ligt aan de rand van het kleinschalige bedrijvenpark West Betuwe aan de oostzijde van de kom van Geldermalsen. De ligging aan de rand betekent in dit geval dat het pand ook in het zicht ligt aan één van de uitvalswegen van de dorpskern. De nabijheid van de Randweg zorgt voor een efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A15 en de A2. Zeker doordat de Randweg rechtstreeks is aangesloten op de A15 is er sprake van een zeer goede verbinding. In de directe omgeving van het pand liggen diverse typen bedrijven en kantoren waarvan sommige met een bedrijfswoning. De ligging en de omgeving maken het pand geschikt voor uiteenlopende doeleinden met of zonder publieksfunctie en uitstekend bereikbaar voor leveranciers en afnemers.

Oppervlakten en afmetingen. Bebouwd oppervlak circa 320 m². Buitenterrein circa 400 m². Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 220 m² VVO, entresolvloer circa 38 m² VVO en kantoor en secundaire ruimte circa 84 m² VVO. Vloeroppervlak totaal circa 342 m² VVO. Inhoud opstal circa 1800 m³. Vrije hoogte bedrijfsruimte circa 4,4 m¹ (gootzijde) en circa 7,1 m¹ (nokhoogte). Overheaddeur circa 3,6 m¹ breed en circa 4,0 m¹ doorgangshoogte.

Bouwkundige kenmerken. De draagstructuur van het pand bestaat uit een stalen portaalspanten gecombineerd met in baksteen opgemetselde gevels. De stalen spanten zorgen voor een kolomvrije bedrijfsruimte. Het dak is geïsoleerd en gedekt met golfplaten. In de gevels zijn naast een overheaddeur en een loopdeur ook verschillende ramen aanwezig. De kantine, de toiletgroep en het kantoor zijn voor een gedeelte aangebracht binnen de ruimte onder het hoge dak. Hierboven is een entresolvloer aangebracht bereikbaar vanuit de bedrijfsruimte. Een deel van het kantoor en de (bezoekers)entree bevinden zich in een uitgebouwd deel aan de voorzijde van het pand. Alle binnenwanden zijn uitgevoerd in metselwerk. De vloer van de bedrijfsruimte is een monoliet afgewerkte betonvloer. De kantine, entree en de toiletgroep hebben een betegelde vloer. De staat van onderhoud van het pand is goed.


Technische installaties en voorzieningen. De kantoren en andere secundaire ruimten zijn voorzien van een cv-installatie met radiatoren. De bedrijfsruimte kan worden verwarmd met een heater. De overheaddeur is elektrisch bedienbaar. Er is een alarminstallatie aanwezig. De kantine beschikt over een pantry. Het sanitair is netjes uitgevoerd met twee toiletruimtes een doucheruimte die achter een voorportaal, voorzien van een wastrog bereikbaar zijn. Het pand is voorzien van eigen nutsvoorzieningen.

Opleveringsniveau. Het pand zal leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

Parkeermogelijkheden. Het buitenterrein wordt gedeeld met meerdere huurders van het verzamelgebouw. Zonder dat daar hinder van ondervonden wordt door anderen is het parkeren van circa 6 personenauto’s goed mogelijk. Er is dan ook nog ruim voldoende ruimte voor laden en lossen beschikbaar.

Bestemming. Het vigerend bestemmingsplan is het plan ‘Bedrijventerreinen’ vastgesteld op 25 oktober 2017. Het perceel heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’. Dit is een algemene bedrijfsbestemming. voor bedrijven in categorie 1 tot en met 3.2 van de 'Staat van bedrijfsactiviteiten 'die als bijlage is toegevoegd aan het bestemmingsplan. Zuivere detailhandel is niet toegestaan.

Prijs / Betalingscondities .De aangegeven prijs is exclusief omzetbelasting. Er wordt omzetbelasting in rekening gebracht. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg; mogelijk op korte termijn.