€ 400.000,-- (BTW n.v.t.)

Dit object is een in 1990 gebouwd vrijstaand multifunctioneel bedrijfspand dat voorheen was opgedeeld in twee afzonderlijke bedrijfsruimten.

Het pand is gebouwd in een dragende staalconstructie met een gevelbekleding van geïsoleerde geprofileerde staalplaat. Het is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein aan de oostzijde van Geldermalsen en is zeer goed bereikbaar. In de voorgevel zijn drie overheaddeuren aangebracht. Aan beide zijkanten is er deel ingericht met een entree, (kantoor)kamer, sanitair en pantry. Deze indeling maakt het pand eenvoudig deelbaar. De huidige gebruiker van het pand (huurder) gaat wegens uitbreiding van bedrijfsactiviteiten verhuizen.

Locatie. De Chamotte 15 en 15a ligt op het kleinschalige bedrijvenpark West Betuwe aan de oostzijde van de kom van Geldermalsen. Hoewel het bedrijvenpark West Betuwe op loopafstand van het centrum van Geldermalsen ligt is het niet nodig om het centrum te doorkruisen. De ligging nabij de Randweg zorgt voor een efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A15 en de A2. Zeker doordat de Randweg rechtstreeks is aangesloten op de A15 is er sprake van een zeer goede verbinding. In de directe omgeving van het pand liggen diverse typen bedrijven en kantoren waarvan sommige met een bedrijfswoning. De ligging en de omgeving maken het pand geschikt voor uiteenlopende doeleinden met of zonder publieksfunctie en uitstekend bereikbaar voor leveranciers en afnemers.

Oppervlakten en afmetingen. Perceel 935 m². Bebouwd oppervlak: circa 533 m². Buitenterrein: circa 400 m² waarvan verhard circa 300 m². Vloeroppervlak bedrijfsruimte circa 433 m², kantoor en secundaire ruimte circa 83 m², totaal circa 516 m² (voorheen verdeeld in 171 m² en 345 m²). Inhoud opstallen totaal circa 2500 m³. Vrije hoogte circa 4,2 m¹ onder de dakconstructie en 4,4 m¹ tot het dak. Overheaddeuren circa 3,6 m¹ breed en circa 4,0 m¹ doorgangshoogte.

Bouwkundige kenmerken. Het bedrijfspand is gefundeerd op een palenfundering. De draagstructuur van het pand bestaat uit een staalconstructie. De gevels bestaan uit een gemetselde plint met daarboven geprofileerde staalplaat. De gevels zijn geïsoleerd. Het dak bestaat uit geprofileerde staalplaat, een isolatielaag en een bitumineuze dakbedekking. In het dak van de bedrijfshal zijn lichtkoepels aangebracht. In de gevel zijn enkele houten raamkozijnen en deurkozijnen aangebracht en in totaal drie overhead deuren. Alle binnenwanden zijn uitgevoerd in metselwerk. Het pand is in het geheel voorzien van een monoliet afgewerkte betonvloer. De indeling van het linkerdeel bestaat uit een bedrijfsruimte, drie aparte (kantoor)vertrekken, toilet en pantry. Op een zolder bevindt zich de opstelplaats van een cv-ketel. De indeling van het rechterdeel bestaat uit een bedrijfsruimte, een portaal, een kantoorvertrek, twee toiletten en een pantry. De twee delen zijn thans niet meer gescheiden, de scheidingswand is verwijderd. De staat van onderhoud van het pand is goed.

Technische installaties en voorzieningen. De kantoren en andere secundaire ruimten zijn voorzien van radiatoren aangesloten op cv-ketels. De bedrijfsruimten zijn voorzien van gasheaters. De afzonderlijke bedrijfsruimten (linker deel en rechter deel) zijn voorzien van eigen nutsvoorzieningen. De capaciteit van de elektrische installatie is bovengemiddeld uitgevoerd.

Opleveringsniveau. Het pand zal leeg en bezemschoon worden opgeleverd.

Parkeermogelijkheden. Op eigen terrein is beperkte parkeergelegenheid aanwezig. Met een wijziging van de bestrating kunnen circa 6 parkeerplaatsen op eigen terrein worden gerealiseerd. Aan de straatzijde is verder langs-parkeren aan de openbare weg mogelijk.

Bestemming. Het vigerend bestemmingsplan is het plan ‘Bedrijventerreinen’ vastgesteld op 25 oktober 2017. Het perceel heeft de bestemming ‘bedrijventerrein’. Dit is een algemene bedrijfsbestemming. voor bedrijven in categorie 1 tot en met 3.2 van de 'Staat van bedrijfsactiviteiten 'die als bijlage is toegevoegd aan het bestemmingsplan. Zuivere detailhandel is niet toegestaan.

Prijs / Betalingscondities. Bij koop kan vrij van omzetbelasting geleverd worden. Conditie  Kosten Koper. Koopovereenkomst conform model NVM. Bij huur wordt omzetbelasting in rekening gebracht. De aangegeven prijs is exclusief omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoor- en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg.