V E R K O C H T

Prominent aan de monumentale Voorstraat gelegen markant en veelzijdig winkel/woonhuis met achtergelegen bedrijfsruimte op een perceel van 800 m² eigen grond. Bent u op zoek naar een woning, een winkel, een bedrijfspand, verhuurbare units als belegging en veel ruimte …………………….. dit pand heeft het allemaal!

Beesd maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een ruim aanbod van winkels en kent een actief verenigingsleven en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem. Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De monumentale Voorstraat vormt van oudsher de hoofdstraat van het dorp waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd.

Indeling

Winkel / Kantoor

Kelder. Onder het voorhuis gelegen provisiekelder die toegankelijk is via een luik.

Begane grond. Representatieve entree tot het pand. Hal/gang met bergkast en meterkast. Kantoorkamer / winkelruimte met systeem plafond. Tweede kantoorkamer / winkelruimte, ook met een systeem plafond. Centrale hal (in gebruik als kantoor) met systeem plafond, bergkast, daklicht en toegang tot de kelder via een luik. Toilet met een voorportaal met fonteintje. Het toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Derde kantoorkamer met systeem plafond, daklicht en toegang tot een voorterrein via een schuifpui. Vierde kantoorkamer met systeem plafond. Kantoor / Kantine, voorzien van een systeem plafond. Keuken met een wastafel en een eenvoudige aanrecht met elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast.

Bedrijfsruimte

Begane grond. Bedrijfsruimte met naastgelegen kantoorruimte. Het kantoor is toegankelijk via een elektrische toegangsdeur, de bedrijfsruimte is toegankelijk via een grote bedrijfsdeur.

Kantoor

Kelder. Via een luik toegankelijke opslagruimte.

Begane grond. Entreeportaal met meterkast. Verschillende kantoorkamers (half afgescheiden of afsluitbaar) van verschillende afmetingen en gesitueerd rondom een grote centrale (kantoor)ruimte. Half afgescheiden ruimte met een complete keukeninrichting bestaande uit een gaskookplaat, oven, magnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Garderobe. Neutraal uitgevoerde, en in een lichte kleurstelling betegelde, toiletgroep bestaande uit een voorportaal met wastafel en twee toiletruimtes. Werkkast/berging met toegang tot een kelder (opslagruimte) via een luik. Dit kantoor is gebruiksklaar en voorzien van tapijt, systeemplafonds, verlichting, wandafwerking, koeling en bekabeling.

Garage

Begane grond. Garage c.q. opslagruimte en stalling.

 

Woning

Begane grond. Hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping. Gang / overloop met een afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping. Woonkamer met laminaat vloerafwerking en een fraai zicht op de Voorstraat. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het dakterras via een schuifpui. Keuken voorzien van een complete keukeninrichting met stenen aanrechtblad, veel en gevarieerde kastruimte en complete inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Vanuit de keuken is er toegang tot het dakterras. Dit dakterras is ruim, deels overdekt, op het zuiden georiënteerd en biedt voldoende privacy. Praktische bijkeuken met een betegelde vloerafwerking en lambrisering, witgoedaansluitingen en afgesloten opstelplaats cv-ketels (Bosch). Eerste slaapkamer. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer met laminaat vloerafwerking. Badkamer die is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset en wastafel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en in een lichte kleurstelling betegeld.

Tweede verdieping. Zolder met veel bergruimte en mogelijkheden voor extra kamers.

Buitensituatie

Het pand is prominent aan de monumentale Voorstraat gelegen die van oudsher de hoofdstraat van het dorp is waarin karakteristieke woonhuizen, diverse speciaalzaken en andere centrumfuncties zijn gevestigd. Aan de zijkant grenst het pand aan de Sportstraat waardoor er sprake is van goede toegankelijkheid en zichtbaarheid van de verschillende commerciële ruimtes. Er is 1 parkeerplaats op eigen terrein aan de Voorstraat en er zijn 6  parkeerplaatsen op eigen terrein naast het pand. Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers en grenst aan de openbare weg. In de directe omgeving is meer parkeerruimte aanwezig langs de openbare weg.

Bijzonderheden

In het ontwerp bestemmingsplan ‘Beesd-2018’ heeft het object de enkelbestemming ‘Gemengd-Beeldbepalend’. De gronden binnen deze bestemming zijn bedoeld voor woondoeleinden, detailhandel, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Horeca is alleen toegestaan in categorie 1.

Verrassend ruim en veelzijdig.

Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand gelegen.

Bruto inhoud woning circa 657 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 237 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 185 m²; gebouwgebonden buitenruimte behorende tot de woning circa 45 m².

Bruto inhoud kantoor/bedrijfsdeel circa 2.335 m³ (inclusief de garage en kelders); bruto vloeroppervlak kantoor/bedrijfsdeel circa 684 m² (inclusief de garage en kelders); bruto inhoud totaal circa 2.992 m³; bruto vloeroppervlak totaal circa 921 m².

Prominent gelegen, veelzijdig en met een representatieve en karakteristieke uitstraling!

Aanvaarding in overleg.

Een brochure is beschikbaar.