VERKOCHT

Vrijstaand kantoorpand (1989) met buitenterrein. Het pand is thans in gebruik als verzamelgebouw voor kantoor- en praktijkfuncties. Enkele units in het gebouw zijn beschikbaar voor verhuur. Het object heeft een oppervlak van circa 962 m² VVO. Op eigen terrein is parkeergelegenheid beschikbaar. Het gebouw ligt op de noordwestelijke hoek van een bedrijventerrein nabij het dorpscentrum van Geldermalsen. Het gebouw is uitstekend onderhouden en vrij indeelbaar.

Locatie
De Panoven 25 ligt nabij de noordwestelijke hoek van bedrijventerrein West Betuwe en daarmee aan de oostelijke rand van het dorpscentrum van Geldermalsen. Hoewel het pand op een bedrijventerrein ligt zorgt de plaats op het terrein er voor dat de ligging aan de rand van het dorpscentrum meer bepalend is dan de ligging op een bedrijventerrein. In de directe omgeving bevinden zich een tweede kantoorgebouw en enkele bedrijfsgebouwen gecombineerd met een beperkte kantoorfunctie. Aan de achterzijde grenst het perceel aan een groenstrook die als overgang dient naar een woonwijk. De locatie is behalve voor algemene kantoorfuncties ook aantrekkelijk en geschikt voor medische en paramedische praktijken. Het NS-station van Geldermalsen en een snelwegafrit bevinden zich op minder dan 3 kilometer afstand. U wandelt in 5 minuten naar het dorpscentrum.

Bouwkundige kenmerken en indeling
De draagconstructie van het pand bestaat uit een combinatie van enkele gemetselde dragende binnenwanden en een staalconstructie op een raster van vijf bij vijf meter. De vloeren van de begane grond en de verdieping zijn uitgevoerd in beton. De dakvloer bestaat uit geprofileerde staalplaat en is aan de buitenzijde voorzien van isolatie en bitumineuze dakbedekking. De gevels van het pand zijn niet dragend en bestaan uit een combinatie van geprefabriceerde betonnen elementen en stroken met aluminium ramen. De entree wordt gemarkeerd door een over de verdiepingen doorlopende pui die overgaat in een koepelvormig lichtstraat boven de algemene ruimte. Centraal in het gebouw is een vide aanwezig waarin de trap naar de eerste verdieping is aangebracht. Secundaire ruimtes zoals toiletten zijn opgetrokken in metselwerk. De kantoorruimte die in een hoefijzervorm rondom de centrale verkeersruimte ligt is volledig vrij indeelbaar. Per heden is de kantoorruimte gecompartimenteerd in diverse units van verschillende grootte die worden verhuurd aan diverse huurders. De indeling is gemaakt met lichte scheidingswanden. De gevels, de vloer van de begane grond en het dak zijn geïsoleerd.

Technische installaties en voorzieningen
Het pand beschikt over meerdere pantry keukens en vier afzonderlijke toiletruimtes. Er is een centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren. Grote delen van het gebouw zijn voorzien van koeling; drie van de vier buitengevels hebben screens voor de ramen. Voor databekabeling is een eenvoudig aanpasbaar systeem aangelegd met wand- en vloergoten. Er is is een uitgebreid alarmsysteem.

Maten en afmetingen
- perceeloppervlak 2.005 m².
- vloeroppervlak begane grond circa 507 m² VVO.
- vloeroppervlak eerste verdieping circa 455 m² VVO.
- vloeroppervlak totaal circa 962 m² VVO.
- vrije hoogte circa 2,6 m¹ tot het systeemplafond.
- inhoud circa 3.600 m³.

Buitenterrein
Het perceel is voor circa een vierde deel bebouwd. Rondom het gebouw zijn, naast een beperkte hoeveelheid groenstroken, parkeerplaatsen aangelegd met een toegangsweg die rondom het gebouw loopt. De parkeerplaatsen liggen in hoofdzaak aan de achterzijde (west) en aan één zijkant (noord). In totaal zijn 31 parkeervakken aanwezig.

Opleveringsniveau
Voor huur zijn per direct enkele units beschikbaar. Het opleveringsniveau kan worden gewijzigd ten opzichte van de huidige situatie. Voor koop wordt het gebouw geleverd in de huidige staat en dienen de lopende huurovereenkomsten te worden gerespecteerd. Het beschikbaar vloeroppervlak is thans voor circa 90% verhuurd.

Voorwaarden
Bij koop: koopsom onder de conditie kosten koper. Het pand kan vrij van omzetbelasting worden geleverd. Koopovereenkomst conform model NVM. Bij huur: huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Beschikbaarheid
Aanvaarding in overleg en per direct mogelijk.