€ 1.850,-- per maand (excl. BTW)

Object. Vrijstaand winkelpand (1970) met inpandig magazijn. Totaal oppervlak circa 245 m² BVO. Ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld webwinkel met fysieke verkoop (voordeel ten opzichte van vestiging op bedrijfsterreinen waar dit veelal niet is toegestaan) tevens geschikt voor gebruik zoals bijvoorbeeld praktijkruimte en zorgaanbieders. Voor het pand is parkeergelegenheid op eigen terrein voor bezoekers/klanten. Het object ligt aan de doorgaande Lingedijk in de dorpskern van Tricht nabij de A2 en A15 en op loopafstand van het station Geldermalsen.

Locatie. De Lingedijk is een doorgaande weg die Tricht verbindt met omliggende dorpen en die tevens de belangrijkste ontsluitingsweg is van het dorp. Met name gedurende het voorjaar en de zomermaanden is dit gedeelte van de Lingedijk druk bezocht door wandelaars, fietsers en automobilisten vanwege diverse toeristische routes. Het object is centraal in de dorpskern gelegen met als belendingen diverse typen woonhuizen in lintbebouwing aan de dijk. Het NS-station van Geldermalsen is op loopafstand, 10 minuten, van het pand gesitueerd. Het dorpscentrum van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsafstand gelegen, het landgoed Mariënwaerdt ligt op 20 minuten fietsen via de beroemde “Appeldijk” langs de rivier De Linge. De ligging nabij Geldermalsen zorgt tevens voor een efficiënte aansluiting op de provinciale wegen en op de A15 en de A2. De omgeving en de ligging maken het object geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

Bouwkundige kenmerken. Het pand is in 1970 opgetrokken in bakstenen gevels (ongeïsoleerde spouwmuur, westelijke gevel aan buitenzijde geïsoleerd) en voorzien van een platte dakconstructie bestaande uit stalen liggers, houten gordingen en een dakbeschot bestaande uit een geïsoleerde dakplaat. Het dak is voorzien van bitumineuze dakbedekking. De winkelruimte is voorzien van een steenachtige vloer met een betegelde vloerafwerking, het magazijn is voorzien van een steenachtige vloer. Behoudens twee rijen van vier stalen kolommen zijn er geen dragende binnenwanden aanwezig in het pand. De winkelruimte heeft aan de straatzijde een vrijwel volledig uit glas bestaande houten gevelpui in drie delen met centraal een automatische schuifdeur. Vanuit de direct vanaf de straat toegankelijke winkelruimte is een achtergelegen inpandig magazijn bereikbaar dat een garagekanteldeur op perronhoogte voor bevoorrading heeft aan de achterzijde. Verder beschikt het pand over een toilet met voorportaal en een cv-ruimte. De staat van onderhoud van het pand is in het algemeen goed. De glazen gevelpui ligt op de zuidgevel van het gebouw.

Technische installaties en voorzieningen. Het winkelpand is voorzien van een centrale verwarmingsinstallatie met radiatoren. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond met tl-armaturen. De toiletruimte is voorzien van een fonteintje.

Kenmerken. Vloeroppervlak circa 245 m² BVO. Vloeroppervlak circa 227 m² VVO, waarvan circa 169 m2 VVO winkelruimte en 58 m² VVO magazijn en secundaire ruimte. Vrije hoogte circa 3,5 m¹ tot onderkant dak. Frontbreedte circa 9,0 m¹. Inhoud circa 880 m³.

Buitenterrein. Voor het winkelpand is ruime parkeergelegenheid voor circa 4 personenauto’s voor bezoekers/klanten op een terrein dat is voorzien van betontegels. Het achterterrein is bedoeld voor bevoorrading.

Opleveringsniveau. Het geheel wordt opgeleverd in de huidige staat.

Voorwaarden. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model winkelruimte. De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg.