V E R K O C H T

In een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen multifunctionele, netjes afgewerkte, bedrijfsruimte met kantoorverdieping en twee parkeerplaatsen. Het bruto vloeroppervlak, verdeeld over de begane grond en de verdieping, is circa 160 m². De bedrijfsruimte is, in 2008, gebouwd op bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen. Hondsgemet ligt langs de A15 direct bij de afslag Geldermalsen. De huidige gebruiker Drukidee gaat verhuizen.

Bedrijfsruimte. Op de begane grond is een entree/hal aangebracht met de trapopgang, meterkast en een toiletruimte die is voorzien van een wandcloset en urinoir. Verder bestaat de begane grond uit een magazijnruimte met een vrije hoogte van circa 3,2 m¹ die bereikbaar is via een elektrisch te bedienen overheaddeur. De vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 77 m² VVO.

Kantoor. De verdieping van het pand is ingericht als kantoorruimte. Vanuit een centrale overloop, die als presentatieruimte kan worden gebruikt, zijn twee kantoorkamers, een kantine en sanitaire ruimte bereikbaar. De sanitaire ruimte bestaat uit een gecombineerde douche- en toiletruimte. De kantine heeft een pantry-keuken met een kookplaat en afzuigkap. Van de kantoorkamers is er één afsluitbaar; de andere is half open naar de overloop. De verdiepingsvloer is een betonnen vloer; het plafond is een systeemplafond voorzien van verlichting. De vloeroppervlakte van de kantoorverdieping bedraagt circa 77 m² VVO.

Installaties. De bedrijfsunit beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen. Er is een cv-installatie met radiatoren. Installaties omvatten verder een inbraakalarm en de elektrische bediening van de overheaddeur.

Buitenterrein. Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers. Op dit mandelige buitenterrein zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar voor de bedrijfsunit.

Kenmerken. Perceel 80 m²; mandelig buitenterrein 1.245 m². Vloeroppervlak begane grond circa 80 m² BVO en verdieping circa 80 m² BVO. Vloeroppervlak begane grond circa 77 m² VVO en verdieping circa 77 m² VVO. Vrije hoogte begane grond circa 3,2 m¹ tot de onderzijde van de verdiepingsvloer; verdieping circa 2,6 m¹ tot het systeemplafond. Bruto inhoud circa 500 m³. Twee parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Voorwaarden. Koopsom onder de conditie kosten koper en te vermeerderen met omzetbelasting. Koopovereenkomst conform model NVM.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg.