V E R K O C H T

Half vrijstaand veelzijdig woonhuis (2/1 kap) met slaapkamer en badkamer op de begane grond, een serre, drie slaapkamers en een tweede badkamer op de verdieping, een grote carport en geweldige schuur. De woning ligt aan de rand van de dorpskern in een uitstekende woonomgeving op een perceel van maar liefst 327 m² eigen grond met achterom en heerlijke tuin.

Wonen in Geldermalsen betekent landelijk wonen, waarbij toch alles dichtbij is. Geldermalsen is centraal gelegen nabij de A2 en de A15. Hierdoor zijn alle grote steden, zoals Amsterdam, Rotterdam, Arnhem en Eindhoven binnen een uur per auto bereikbaar. Vanaf NS station Geldermalsen reis je met de trein in 20 minuten naar Utrecht of Den Bosch. Het dorp Geldermalsen is fraai en landelijk gelegen langs de Linge en heeft een gezellig centrum met een goed winkelaanbod. Geldermalsen heeft ook compleet aanbod op het gebied van sport, cultuur, ontspanning en zorg. Het nieuwe multifunctionele centrum de Pluk heeft een bibliotheek, bioscoop, kinderdagverblijf en medische voorzieningen. Vanaf de woning liggen al deze voorzieningen op hooguit 15 minuten fietsen en zijn basisscholen en sportvoorzieningen op loopafstand.

Indeling

Begane grond. Ruime carport/overkapping die dient als overdekte entree tot de woning en als uitstekende parkeerplaats voor een personenauto. In het dak van deze overkapping is een daklicht opgenomen. De hal van de woning biedt plaats aan de meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Het toilet heeft een fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling met enkele decortegels. Verder is er nog een inpandige berging c.q. opslagruimte die toegankelijk is vanuit de hal en vanaf buiten. Deze berging heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De woonkamer is ruim 30 m² groot en voorzien van een schouw met gashaard, zonnescherm aan het voorgevelraam en toegang tot de serre aan de tuinzijde. De open keuken heeft een hoekopgestelde inrichting met onder- en bovenkastjes in een wit/houtdecor en met een kunststof aanrechtblad. De keukeninrichting is voorzien van een gaskookplaat, magnetron (defect), afzuigkap en koelkast met vriesvakje. De keuken en woonkamer hebben een betegelde vloerafwerking in een lichte wit/grijs gemêleerde kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Naast de “gebruikelijke indeling” van een tweekapper heeft deze woning op de begane grond ook nog een slaapkamer en een badkamer. De slaapkamer biedt toegang tot de serre en heeft een betegelde vloerafwerking in een lichte wit/grijs gemêleerde kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. De badkamer is praktisch ingedeeld en voorzien van een douchecabine met vlakke vloer, wastafel, toilet en handdoekradiator. Ook is hier de wasmachine aansluiting. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling met enkele decortegels. De badkamer is toegankelijk vanuit de slaapkamer. Tot slot is er nog een serre die een prachtige overgang vormt tussen buiten en de woonkamer/keuken en slaapkamer. De serre is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling.

Eerste verdieping. Overloop. Tweede slaapkamer voorzien van een dakkapel met rolluik. Derde slaapkamer met toegang tot de zolder via een vlizotrap en voorzien van een gevelraam met rolluik. Vierde slaapkamer met dakvenster en aansluitend een inloopkast/berging met opstelplaats cv-ketel (Remeha avanta HR-combi). Een tweede badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Deze badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte grijs/witte kleurstelling met enkele decortegels.

Tweede verdieping. Via een vlizotrap bereikbare vliering met veel bergruimte.

Buitensituatie

In de achtertuin staat een geïsoleerde stenen schuur van circa 6 x 3,5 meter die is opgedeeld in twee vertrekken en die uitstekende mogelijkheden biedt voor uiteenlopende hobby’s. Naast de grote stenen schuur staat een tweede (houten) schuur en is er een kleine overkapping met afsluitbare achterom. Het perceel is van de openbare weg gescheiden door middel van een trottoir en brede groenstrook. De voortuin is aangelegd met gevarieerde representatieve beplanting. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gevarieerde beplanting in borders en duurzaam straatwerk ten behoeve van een ruim terras en wandelpaden. Op de oprit kan eenvoudig geparkeerd worden, onder de carport of daarvoor. De achtertuin is toegankelijk via een praktische achterom langs de bebouwing op eigen perceel of via een afsluitbare poort aan de achterzijde.

Bijzonderheden

De woning biedt mogelijkheden als veelzijdige half vrijstaande woning met eventueel ruimte voor mindervaliden of als levensloopbestendige woning met slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woning is in 1991 gebouwd en keurig onderhouden.

Bruto vloeroppervlak woning circa 150 m². Bruto vloeroppervlak totaal circa 207 m². Woonoppervlak circa 102 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 5 m². Gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 22 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 30 m². Bruto inhoud woning circa 388 m³. Bruto inhoud totaal circa 549 m³.

Een verrassend en veelzijdig woonhuis!

Aanvaarding in overleg.