V E R K O C H T

Dit comfortabele driekamerappartement met loggiabalkon en een eigen parkeerplaats en berging in de parkeerkelder is gesitueerd op de eerste verdieping van het representatieve en moderne appartementencomplex “Prinsenhof” (bouwjaar 1999). Dit appartementencomplex is gelegen in een uitstekende woonomgeving in directe nabijheid van het dorpscentrum.

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Parkeergarage met een eigen parkeerplaats. Berging voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

Begane grond (algemene ruimte). Representatieve centrale entree/atriumhal met brievenbussen en intercominstallatie, trapopgang en liftinstallatie voor toegang tot de individuele appartementen en de (parkeer)kelder.

Eerste verdieping (algemene ruimte). Galerij.

Eerste verdieping (appartement). Hal met meterkast. Neutraal en in een lichte kleurstelling uitgevoerd toilet met fonteintje. De woonkamer is circa 32 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer biedt toegang tot het aansluitende loggiabalkon en een fraai uitzicht. De woonkamer heeft een oplopend plafond en hoge ramen met veel lichtinval. De keuken beschikt over een dubbele opstelling in een lichte crème kleurstelling met kunststof aanrechtblad in beuken houtdecor. De keukeninrichting is voorzien van veel kastruimte, een gaskookplaat en afzuigkap. In de keuken is ruimte voor een zitje. De grote slaapkamer heeft net als de woonkamer een oplopend plafond en hoge ramen met veel lichtinval. Deze slaapkamer kijkt uit op het loggiabalkon. De tweede slaapkamer ligt aan de andere zijde van het appartement met uitzicht over de galerij en de atriumhal. De badkamer is neutraal uitgevoerd in een lichte kleurstelling en  voorzien van een douchecabine, wastafel en witgoedaansluiting. De badkamer is bereikbaar vanuit de grote slaapkamer en vanuit (of via) het toilet. De technischeruimte biedt een opstelplaats voor de cv-ketel (Intergas HR 1999) en wat bergruimte. Het loggiabalkon biedt een fraai (beschut) uitzicht en hier is voldoende plaats voor een tafel met stoelen.

Buitensituatie

Rustige ligging op de hoek van de Regentessestraat en het woonerf Prinsenhof met veel openbaar groen. Kleinschalig nieuwbouwplan “Prinsenhof” in een fraaie wijk aan de zuidrand van het centrum. Fraai uitzicht vanuit het appartement of vanaf het loggiabalkon.

Bijzonderheden

Actieve en betrouwbare vereniging van eigenaren met een goede administratie. Verenigingsbijdrage c.q. servicekosten thans € 168,03 per maand. Stijlvolle ingetogen moderne architectuur. Relatief nieuw (bouwjaar 1999) en goed geïsoleerd (energielabel B) appartementencomplex. Nieuwbouw in bestaande (zestiger jaren) woonwijk. Het complex beschikt over een centrale entree met een fraai en royaal atrium van waaruit de individuele appartementen zowel met de trap als met de lift bereikbaar zijn. Royale parkeergarage onder het complex die toegankelijk is vanuit het atrium en via een royale elektrisch bedienbare garagedeur. Dorpscentrum, kerken, scholen, zwembad, diverse voorzieningen en uitvalswegen in directe omgeving.

Bruto inhoud appartement circa 286 m³; bruto vloeroppervlak appartement circa 92 m²; bruto vloeroppervlak balkon circa 6 m²; bruto vloeroppervlak berging circa 7 m²; bruto vloeroppervlak parkeerplaats circa 12 m².
Gebruiksoppervlak wonen circa 85 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 5 m²; gebruiksoppervlak externe buitenruimte circa 17 m².

Aanvaarding in overleg.