V E R K O C H T

Deze woning is tussen de dorpen Heesselt en Varik gelegen in een prachtige landelijke omgeving op een perceel van 1.367 m² eigen grond. Landelijk, nabij de rivier de Waal, maar ook op redelijk korte afstand van diverse voorzieningen en grotere plaatsen. Het karakteristieke vrijstaande woonhuis heeft een rietgedekt “achterhuis” en is op de begane grond ruim uitgebouwd. De woning beschikt over diverse leuke elementen maar moet ook grondig worden gemoderniseerd. Bij de woning staan diverse bijgebouwen (totaal circa 100 m²) die voor vele doeleinden geschikt zijn.

Het dorp Heesselt maakt deel uit van de gemeente Neerijnen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Waal. Heesselt deelt voorzieningen met het naastgelegen dorp Varik zoals een basisschool en verschillende mogelijkheden voor recreatie en sport. Voor de wekelijkse boodschappen kunt u goed slagen in Geldermalsen, Waardenburg of bijvoorbeeld in Tiel. Heesselt is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 autominuten afstand van de woning gesitueerd.

Indeling.

Kelder. Praktische provisiekelder, half verdiept en met opstelplaats voor de geiser.

Begane grond. Voorkamer/Hal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en een schouw en gashaard. Woonkamer met schouw en gashaard en een laminaat vloerafwerking. Gang met een betegelde vloerafwerking. Keuken voorzien van een eenvoudige inrichting zonder apparatuur, gasgevelkachel en betegelde vloerafwerking. Bijkeuken met witgoedaansluiting en betegeld in een lichte kleurstelling. Badkamer voorzien van een ligbad, separate douchecabine, wastafelmeubel, toilet en gasgevelkachel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling. Slaapkamer met laminaat vloerafwerking. Ruim achterportaal en een berging met onder andere krachtstroomaansluiting.

Eerste verdieping. Overloop/Voorzolder met mogelijkheden voor een (slaap)kamer. Neutraal uitgevoerd toilet dat is betegeld in een lichte kleurstelling en is voorzien van een fonteintje. Speels ingedeelde slaapkamer met toegang tot het platte dak van de uitbouwen en met bergruimte achter knieschotten.

Buitensituatie

De woning is buiten de bebouwde kom gesitueerd temidden van gevarieerde lintbebouwing en agrarisch natuurlandschap; de situering is echter niet afgelegen. Ten noordoosten van het perceel en de woning ligt een bijzonder fraai zorglandgoed met parkachtige tuin. Het perceel is ingericht als een “boerenerf” met een siertuin voor de woning, diverse bijgebouwen, een moestuintje met kweekkas en bomen waaronder een prachtige notenboom. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen perceel. Bij de woning staan diverse bijgebouwen met uitgebreide gebruiksmogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s of bijvoorbeeld het houden van dieren. Een was huisje van circa 2 x 2 meter. Twee metalen nissenhutten van circa 2,5 x 9,5 meter en diverse schuurtjes van totaal circa 2,5 x 20,0 meter.

Bijzonderheden

Het perceel is belast met een erfdienstbaarheid ten behoeve van achterliggend perceel, een oude boomgaard en tuin die hobbymatig worden gebruikt. De woning en bijgebouwen zijn gedateerd en behoeven onderhoud en een grondige modernisering. De woning is aan de achterzijde omstreeks 2001 flink uitgebouwd. Een perceel met goede mogelijkheden voor tuinliefhebbers en het houden van dieren.

Bruto inhoud woning circa 450 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 184 m²; woonoppervlak circa 125 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 13 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 80 m²; bruto inhoud bijgebouwen circa 200 m³; bruto vloeroppervlak bijgebouwen circa 100 m².

Een bijzonder object voor mensen die houden van “buiten wonen”.

Aanvaarding in overleg.