V E R K O C H T

Deze nagenoeg nieuwe ééngezinswoning is gelegen in nieuwbouwwijk De Plantage. De comfortabele woning maakt deel uit van een stijlvol plandeel en ligt aan een “brede straat”. De woning is royaal, goed onderhouden, heeft een heerlijke tuin en is voorzien van een keurig niveau van afwerking.

Meteren ligt in het Betuwse rivierenlandschap en maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen. De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk De Plantage, ten zuiden van de dorpskern van Geldermalsen. Het centrum van Geldermalsen, een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid  en oost/west- verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 15 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Begane grond (laminaat vloerafwerking in een modern eiken decor). Entree/hal met meterkast. Het toilet is neutraal uitgevoerd, betegeld in een lichte (grijs/witte) kleurstelling en voorzien van een fonteintje. De open keuken heeft een strak vormgegeven keukeninrichting in een lichte kleurstelling met een kunststof aanrechtblad, laden en kastjes. De keukeninrichting is voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken ligt de circa 25 m² grote tuingerichte woonkamer met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot terras en tuin via een schuifpui. De keuken en woonkamer gaan mooi in elkaar over en vormen een heerlijke leefruimte. Achter in de tuin staat een berging.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Eerste slaapkamer. Tweede slaapkamer. Derde slaapkamer. De badkamer is voorzien van een royale inloopdouche met thermostaatkraan en een wastafel in een meubel. De badkamer is modern uitgevoerd en betegeld in een lichte (grijs/witte) kleurstelling.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling). Zolderruimte met opstelplaats cv-installatie (Intergas met bouwjaar 2014), witgoedaansluitingen, een dakvenster dat zorgt voor veel lichtinval en bergruimte achter knieschotten. De tweede verdieping biedt goede mogelijkheden voor extra (slaap)kamer(s).

Buitensituatie

Voor de woning is een keurige en onderhoudsvriendelijke siertuin aangelegd met duurzaam straatwerk, halfverharding en gevarieerde beplanting. De voortuin, het trottoir, een groenstrook en parkeervakken voor personenauto’s zorgen voor voldoende afstand tot de openbare weg. De achtertuin, die voldoende privacy biedt, is op het oosten georiënteerd en ingericht met duurzaam en onderhoudsvriendelijk straatwerk ten behoeve van een groot terras. In de achtertuin staat een praktische berging  en er is ook nog een parkeerplaats (op eigen perceel) voor een personenauto. Vanuit de achtertuin is er een achterom naar achtergelegen openbare weg.

Bijzonderheden

De woning maakt deel uit van de eerste bebouwing in de wijk die wordt gekenmerkt door de stijlvolle gevels en brede straten. Bouwjaar 2014 en energielabel A. De woning is keurig afgewerkt, goed onderhouden en direct te betrekken. Geldermalsen en NS-station zijn op enkele minuten fietsafstand gelegen.

Bruto inhoud totaal inclusief berging circa 425 m³ (berging circa 18 m³); bruto vloeroppervlak totaal inclusief berging circa 143 m² (berging circa 6 m2); woonoppervlak 113 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte 5 m².

Een woning “als nieuw” en gelegen in een heerlijk brede straat!

Aanvaarding in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.