V E R K O C H T

Deze goed onderhouden garage geschakelde 2/1 kap woning met 5 mooie slaapkamers, garage en tuin is gelegen op een perceel van 243 m² eigen grond in een vriendelijke straat van de wijk Kalenberg.

Meteren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap en maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen. Het centrum van Geldermalsen, op een kilometer van de woning gelegen, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 en A2), waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 7 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De woning is centraal in de nieuwbouwwijk Kalenberg gesitueerd aan een rustige breed opgezette straat. De basisscholen, recreatieplas, speelvelden en speeltuinen in de wijk zijn op korte (loop)afstand gelegen.

Indeling woning

Begane grond (pvc vloerafwerking in een moderne lichte kleurstelling). De hal vormt een representatieve entree tot de woning voorzien van een meterkast met extra bergruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en een garderobe nis. Het toilet is neutraal uitgevoerd, voorzien van een fonteintje en betegeld in een lichte crème/brique kleurstelling. De woonkamer is ruim 35 m² groot en opgedeeld met een zithoek en eethoek. De keuken ligt aan de achterzijde van de woning en heeft een L-vormige keukeninrichting in een lichte kleurstelling, met gevarieerde kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat (2016), oven (2016), afzuigkap, vaatwasmachine (2017) en close-in-boiler. De rvs koel/vriescombinatie staat los en is een echte blikvanger (ter overname). Vanuit de keuken is er toegang tot terras en tuin. De garage is toegankelijk via een elektrisch bedienbare garagekanteldeur met loopdeur aan de voorzijde en een loopdeur naar de tuin.

Eerste verdieping. Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Eerste slaapkamer is een extra ruime slaapkamer met ruimte voor een kastenwand of inloopkast. Tweede slaapkamer met laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Derde slaapkamer met laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling. De badkamer heeft een douchecabine met thermostaatkraan, ligbad en dubbele wastafel. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte blauw/witte kleurstelling. Naast de badkamer is er een separaat toilet met fonteintje. Dit toilet is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème/brique kleurstelling.

Tweede verdieping. Overloop met laminaat vloerafwerking in een lichte moderne kleurstelling. Vierde slaapkamer met twee dakvensters, bergruimte achter knieschotten en vinyl vloerafwerking in een lichte moderne kleurstelling. Vijfde (slaap)kamer met twee dakvensters, opstelplaats cv-ketel (Bosch 2012), witgoedaansluiting, bergruimte achter knieschotten, toegang tot een zoldertje middels een vlizotrap en laminaat vloerafwerking in een lichte moderne kleurstelling.

Derde verdieping. Vliering die toegankelijk is via een vlizotrap.

Buitensituatie

Voor de woning is een nette onderhoudsvriendelijke tuin aangelegd met half verharding en enige beplanting. De achtertuin is aangelegd met een speelgazon, gevarieerde beplanting en duurzaam straatwerk ten behoeve van paden en terrassen. De oprit is voorzien van bestrating en biedt voldoende plaats voor het parkeren van meerdere personenauto’s.

Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1997, keurig onderhouden en beschikt over veel leefruimte en een praktische indeling. Voorzijde van de woning is in 2017 voorzien van nieuw sauswerk. De woning heeft energielabel B. Op de tweede verdieping zijn op een mooie manier twee (slaap)kamers gerealiseerd waardoor het totaal aantal slaapkamers komt op vijf. Basisscholen en speelvoorzieningen zijn op korte (loop)afstand in de wijk gelegen.

Bruto inhoud circa 524 m³ (waarvan circa 79 m³ voor de garage); bruto vloeroppervlak circa 207 m² (waarvan circa 24 m² voor de garage); gebruiksoppervlak wonen circa 127 m²;  gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 24 m².

Een woning die u zal verrassen bij een bezichtiging!

Aanvaarding in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.