V E R K O C H T

In een uitstekende woonomgeving, nabij het dorpscentrum en veel voorzieningen, gelegen ruime ééngezinswoning met dubbele berging, tuin en achterom op een perceel van 145 m² eigen grond.

Geldermalsen ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge en biedt een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Geldermalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station is op nog geen 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd. De woning ligt aan de zuidrand van het gezellige dorpscentrum op nog geen 5 minuten loopafstand van het marktplein, de winkels, diverse voorzieningen, het park en de jachthaven.

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, een ruime trapkast met hierin opgenomen de meterkast en een betegelde vloerafwerking. Neutraal uitgevoerd en betegeld toilet in een grijs/crème kleurstelling met wandcloset en fontein. De woonkamer is gescheiden van de keuken/eetkamer middels een kastenwand en voorzien van een laminaat vloerafwerking in een eiken decor. De keuken / eetkamer is aan de tuinzijde van de woning gelegen en voorzien van een l-vormige keukeninrichting met onder- en bovenkastjes en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven. Vanuit de eetkamer is er toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren. De keuken / eetkamer heeft een laminaat vloerafwerking in een eiken decor. Aan de achterzijde van de woning is een houten portaal gerealiseerd dat een praktische verbinding vormt tussen de woning (keuken) en de tuin. In de achtertuin staat een ruime berging die deels is uitgevoerd in hout en deels in steen. Deze berging staat los van de woning.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Slaapkamer met vaste kast en toegang tot het balkon. Tweede slaapkamer met vaste kast. Derde slaapkamer met vaste kast. Wasruimte in voormalige badkamer. Badkamer met douchecabine voorzien van thermostaatkraan, wandcloset, dubbele wastafel en handdoekenradiator. In de badkamer bevindt zich tevens de wasmachine-aansluiting. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een crème kleurstelling.

Tweede verdieping. Overloop met bergruimte, dakvenster en opstelplaats cv-ketel (Radson, ouder als 20 jaar). Vierde slaapkamer met bergruimte achter knieschotten, dakvenster en laminaat vloerafwerking.

Buitensituatie

De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met gevarieerd straatwerk en duurzame beplanting. De achtertuin is op het westen georiënteerd en geheel voorzien van straatwerk ten behoeve van een groot terras. Aan de achterzijde van de woning is een overkapping boven het terras gerealiseerd. De achtertuin is toegankelijk vanuit de woning en via een achterom. De woning is op loopafstand van het dorpscentrum gesitueerd in een royaal opgezette woonwijk met in directe nabijheid veel openbaar groen, molen “De Bouwing”, het hertenkamp en een speeltuin voor de kinderen. Ook de basisscholen, kerken, huisartsen, apotheek, het zwembad en de verdere centrumvoorzieningen zijn op loopafstand gelegen.

Bijzonderheden

Bouwjaar omstreeks 1962. De woning is gedateerd qua afwerking en voorzieningen en vereist enig onderhoud.

Bruto inhoud woning circa 357 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 153 m²; bruto inhoud berging circa 38 m³; bruto vloeroppervlak berging circa 17 m²; gebruiksoppervlak wonen circa 105 m²; gebouwgebonden buitenruimte circa 6 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 15 m².

Goed gelegen, ruime woning en ………….. voor een interessante prijs!

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.


Aanvaarding in overleg.