V E R K O C H T

WONEN EN WERKEN! Uitermate keurig onderhouden en afgewerkte vrijstaande woning met veelzijdig bijgebouw (ruim 70 m²) en royaal aangelegde tuin met sfeervol tuinhuis op een perceel van maar liefst 872 m² eigen grond met vrij uitzicht over agrarisch landschap aan de voor- en achterzijde. Het geheel biedt veel vloeroppervlak en leefruimte met uitgebreide gebruiksmogelijkheden vanwege het veelzijdige bijgebouw. Ideaal bijvoorbeeld voor een ZZP’er of kantoor/praktijk aan huis.

Ten noorden van het perceel is een ontsluitingsweg om Tricht gepland. Deze weg wordt niet gerealiseerd in verband met de drukte van het verkeer, maar omdat er verderop een onderdoorgang van het spoor gerealiseerd wordt en er een spoorwegovergang verdwijnt in Tricht. Na realisatie is de woning beter bereikbaar en zal er ook sprake zijn van een representatieve ligging langs een hoofdweg en niet aan een B-weg ofwel uitvalsweg richting agrarisch gebied. Ter plaatse van de kruising zal één woning aan de Meersteeg worden afgebroken.

Indeling

Begane grond: overdekte entree met een sfeervolle luifel; hal met trapopgang naar de verdieping en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming; woonkamer (circa 35 m2) voorzien van marmeren schouw in combinatie met een gashaard, schuurwerk plafond afwerking, vloerverwarming en screens ter plaatse van de ramen; slaapkamer; neutraal uitgevoerd toilet met fonteintje; woonkeuken met een daklicht, betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling in combinatie met vloerverwarming en voorzien van een hoek opgestelde keukeninrichting in een lichte (crème) kleurstelling met granieten aanrechtblad en voorzien van complete inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine; modern en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, toilet, handdoekenradiator, te openen daklicht en vloerverwarming; bijkeuken met een gietvloerafwerking in een lichte kleurstelling, witgoedaansluitingen, kleine aanrecht met spoelbak, opstelplaats cv-ketel (Nefit 2001) en meerdere vaste kasten en een meterkast; kantoorkamer met systeemplafond en kabelgoot; garage/berging/hobbyruimte (circa 65 m2) met meerdere vaste kasten en bergruimtes, gietvloerafwerking, systeemplafond, aanrecht met warm en koud wateraansluiting, toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren en een kleine, met een vlizotrap bereikbare, vliering met opstelplaats cv-ketel (Intergas 2004).

Verdieping: overloop; tweede slaapkamer met dakvenster, elektrisch bedienbaar rolluik ter plaatse van het gevelraam, vaste kast en bergruimte achter knieschotten onder schuine wand; derde slaapkamer met vaste kast en dakvenster; modern en in een lichte kleurstelling uitgevoerde badkamer voorzien van wastafel, toilet en dakvenster.

Buitensituatie

Voor en naast de woning is de tuin relatief onderhoudsvriendelijk en representatief aangelegd met veel straatwerk en een royale en uitstekend toegankelijke oprit met goede parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen. Het perceel is van de straat gescheiden met een sierhekwerk. Achter de bebouwing licht een volop privacy biedende tuin die aansluit op agrarisch landschap. De achtertuin is aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting in borders, een grote vijver, (speel)gazon en wandelpaden. In de achtertuin staat een groot en sfeervol houten tuinhuis met veranda.

Bijzonderheden

Deze woning is omstreeks begin vorige eeuw traditioneel gebouwd en  is voor het laatst na 2001 op een verrassende wijze volledig verbouwd en gemoderniseerd. Het geheel biedt veel vloeroppervlak en leefruimte met uitgebreide gebruiksmogelijkheden vanwege het veelzijdige bijgebouw. De woning is levensloop bestendig met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Gelegen op korte (fiets)afstand van NS-station Geldermalsen.

Bruto vloeroppervlak totaal circa 451 m². Bruto inhoud totaal circa 1.004 m³. Woonoppervlak circa 273 m².

Een verrassend object dat bezichtigd moet worden om een goede indruk te verkrijgen!

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide informatie is beschikbaar.