V E R K O C H T

Goed onderhouden en uitgebouwde ééngezinswoning met goede voorzieningen en een zonnige tuin op het zuiden voorzien van een berging en een ruime achterom met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.

Tricht maakt deel uit van de Gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Tricht heeft een actief verenigingsleven, een openbare basisschool en is op circa twee kilometer afstand van  het centrum van Geldermalsen gelegen. Geldermalsen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Tricht is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het landgoed Mariënwaerdt met de beroemde Appeldijk is op fietsafstand gelegen evenals het NS-station van Geldermalsen dat op minder dan 10 minuten fietsen van de woning is gesitueerd.


Indeling

Begane grond. Hal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en een kelderkast onder de trapopgang. Toilet dat neutraal is uitgevoerd en is betegeld in een lichte kleurstelling. Doorzon woonkamer met schouw (geschikt voor gashaard), open verbinding met de keuken, laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling en een zonnescherm aan achtergevelraam. De open keuken is voorzien van een rechte inrichting in een lichte kleurstelling met kunststof aanrechtblad, kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasmachine en koelvriescombinatie. De keuken heeft, evenals de woonkamer, een laminaat vloerafwerking in een moderne kleurstelling. De aangebouwde bijkeuken is bijzonder praktisch met witgoedaansluiting, wasbakje, keukenkastjes voor extra bergruimte, rolluik aan gevelraam en via de achterdeur toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping. Overloop met toegang tot de tweede verdieping via een vaste trapopgang en vinyl vloerafwerking. Slaapkamer met vinyl vloerafwerking aan de voorzijde van de woning. Tweede slaapkamer met tapijt vloerafwerking, grote schuifdeurkast en elektrisch bedienbaar rolluik aan gevelraam aan de achterzijde van de woning. Derde slaapkamer met vinyl vloerafwerking en elektrisch bedienbaar rolluik aan gevelraam aan de achterzijde van de woning. Badkamer voorzien van een wastafel en een douchecabine met thermostaatkraan en uitgevoerd en betegeld in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping. Voorzolder met bergruimte en opstelplaats cv-installatie (AGPO met bouwjaar 2000). Kamer met dakvenster en schuifkasten onder knieschotten.


Buitensituatie

Kadastraal bekend gemeente Geldermalsen, sectie K nummer 142. In de achtertuin staat een berging in combinatie met een afdakje. Voor de woning is een siertuin aangelegd met onderhoudsvriendelijk en duurzaam straatwerk en enige beplanting. De achtertuin is op het zuiden georiënteerd en ingericht met een terras, speelgazon, ingebouwde zandbak, konijnenren en paden van onderhoudsvriendelijk en duurzaam straatwerk. Er is een achterom via een poort naar achtergelegen pleintje met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s.


Bijzonderheden

In de afgelopen jaren is de woning op verschillende onderdelen aangepast en gemoderniseerd. Er is een bijkeuken aangebouwd, waarbij ook de gehele achterpui is vervangen en voorzien van zonwering (screens en zonnescherm). Tevens zijn de dakgoten vervangen. Binnen is er een vaste trap naar de tweede verdieping en een nieuw dakraam voor de zolderkamer gerealiseerd. Ook is de elektrische installatie vernieuwd.

Perceeloppervlakte 137 m²; inhoud woonhuis circa 353 m³; inhoud berging circa 43 m³; vloeroppervlak woonhuis circa 143 m²; vloeroppervlak berging circa 17 m²; woonoppervlak 88 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte 12 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte 15 m²; bouwjaar 1967.

Een woning met alles er op en er aan voor een scherpe prijs!