V E R K O C H T

VERRASSEND! Deze keurig afgewerkte 2/1 kap woning heeft een EXTRA slaapkamer en TWEEDE badkamer op de BEGANE GROND. Daarnaast ligt de woning mooi centraal in de nieuwbouwwijk “Kalenberg” en heeft een eigen achterom, berging, fraaie terrasoverkapping en tuin op een perceel van 250 m² eigen grond.

De woning is centraal in de nieuwbouwwijk “Kalenberg” gesitueerd nabij de scholen en het speelveld. Meteren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap en maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen. Het centrum van Geldermalsen, een kilometer van de woning, beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Meteren en Geldermalsen zijn gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke Oost-West (A15) en Noord-Zuid (A2) verbindingen waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.


Indeling

Begane grond (grotendeels voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming): overdekte entree; hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en bergkast onder trapopgang. Het toilet is neutraal uitgevoerd, betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een fonteintje. De woonkamer is royaal (32 m2) en staat in open verbinding met de keuken die toegang biedt tot terras en tuin. De keuken is voorzien van een rechte keukeninrichting in een landelijke stijl met vitrinekast, paneeldeuren in een lichte crème kleurstelling, een aanrechtblad in houtdecor en inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat, oven, afzuig(schouw)kap en vaatwasmachine. Op de begane grond is tevens een slaapkamer met vaste kast en toegang tot terras en tuin. De badkamer op de begane grond is neutraal uitgevoerd en betegeld in een lichte crème/blauwe kleurstelling. Deze badkamer is voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, wastafel, wasmachineaansluiting en vloerverwarming. Achter in de tuin staat een stenen berging met elektra aansluiting.

Eerste verdieping: overloop met toegang tot de zolder middels een vlizotrap; tweede slaapkamer; derde slaapkamer; vierde slaapkamer; neutraal uitgevoerd en in een lichte crème/blauwe kleurstelling betegeld toilet met fonteintje. De badkamer op de eerste verdieping is neutraal uitgevoerd, betegeld in een lichte kleurstelling en voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan en wastafelmeubel. De derde en vierde slaapkamer staan thans in open verbinding met elkaar.

Tweede verdieping: met een vlizotrap toegankelijke zolderberging met een stahoogte in de nok van circa 2 meter, een dakvenster en opstelplaats cv-ketel (NEFIT HR combi 2016).


Buitensituatie

De voortuin is netjes aangelegd met een royale oprit, duurzaam straatwerk, half verharding en gevarieerde beplanting. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met duurzaam straatwerk, terrassen en gevarieerde beplanting in verschillende borders en plantvakken. In de achtertuin staat een fraaie terrasoverkapping van 3 x 3 meter met een aluminium constructie en doek. Er is een afsluitbare poort/achterom op eigen perceel. De oprit biedt parkeergelegenheid voor een auto.


Bijzonderheden

De woning is gebouwd in 1998/1999 en keurig afgewerkt met onder andere een betegelde vloerafwerking in combinatie met vloerverwarming op de begane grond, spachtelputz wandafwerking, screen aan de voorzijde, rolluiken aan de achterzijde, twee badkamers en een fraaie terrasoverkapping. Het geheel maakt een verzorgde, goed onderhouden, indruk. De woning is recent geschilderd. De indeling maakt de woning levensloop bestendig door de aanwezigheid van een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Bruto vloeroppervlak woning circa 144 m², berging circa 9 m². Bruto inhoud woning circa 415 m³, berging circa 25 m³. Woonoppervlak circa 111 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 11 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 8 m².

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.