V E R K O C H T

Aan een toegangsweg tot het dorp gelegen complex bestaande uit een ruim en nagenoeg vrijstaand woonhuis, circa 850 m² bijgebouwen/bedrijfsruimte en 2.110 m² grond.

Algemeen

Beesd (gemeente Geldermalsen) ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken; u kunt uitgebreider winkelen in het nabij gelegen Geldermalsen of Leerdam. Beesd kent een actief verenigingsleven en heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, een schitterend dorpscentrum (beschermd dorpsgezicht) en een fraai aangrenzend landgoed “Mariënwaerdt” met uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.


Indeling woning

Begane grond. Hal met meterkast en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Modern uitgevoerd toilet dat is betegeld in een zwart/witte kleurstelling en is voorzien van een fonteintje. Circa 25 m2 grote woonkamer voorzien van een schouw met inbouwhaard en een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling. Woonkeuken met een hoekopgestelde keukeninrichting met veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, vaatwasmachine en koel/vriescombinatie. De woonkamer en woonkeuken staan in open verbinding tot elkaar. De keuken is net als de woonkamer voorzien van een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en biedt plaats aan de trapopgang naar de eerste verdieping. Voorts is er op de begane grond een hobby/slaapkamer die is voorzien van een laminaat vloerafwerking. Badkamer met ligbad, douchegelegenheid, wastafel, tweede toilet en wasmachine-aansluiting. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een bruine kleurstelling. Bijkeuken/berging met uitstortgootsteen.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking). Overloop met bergkast. Neutraal uitgevoerd toilet. Slaapkamer met bergruimte en wastafel. Tweede slaapkamer met vaste kast, wastafel en dakkapel. Derde slaapkamer met bergruimte, wastafel en toegang tot het platte dak/balkon.


Indeling bijgebouw I (circa 580 m²)

Begane grond. Hal, kantine, hal, toilet, cv-ruimte, werkruimte, tweede werkruimte en derde werkruimte.


Indeling bijgebouw II (circa 2.650 m²)

Begane grond. Hal /kantoor, kantoorkamer, tweede kantoorkamer, derde kantoorkamer, gang, pantrykeuken, toiletgroep met voorportaal, opslagruimte, hal, toilet, werkruimte, tweede werkruimte, berging, kantine, carport / overkapping, berging, schuur, werkruimte en toilet.


Buitensituatie

Voor het bijgebouw, naast de woning, is een siertuin aangelegd. Aan de achterzijde van het perceel, achter de bebouwing, is de tuin ingericht met een weide/gazon en moestuin. De oprit tussen de bebouwing biedt ruim gelegenheid voor het parkeren van meerdere personenauto’s en vormt de toegang tot de verschillende ruimtes. Naast de twee grote bijgebouwen staan er ook nog een carport en kweekkas op het perceel.


Bijzonderheden

De bijgebouwen worden thans bedrijfsmatig gebruikt. Conform het bestemmingsplan heeft het object echter de enkelbestemming “wonen”. Beroep aan huis is toegestaan; voor bedrijf aan huis is een omgevingsvergunning noodzakelijk. De bijgebouwen bieden veel ruimte voor uiteenlopende hobby’s of voor opslag en stalling van privégoederen. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand van de woning gelegen.

Bruto inhoud woning circa 550 m³. Bruto inhoud bijgebouw I circa 580 m³. Bruto inhoud bijgebouw II circa 2.650 m³. Woonoppervlak circa 156 m². Gebruiksoppervlak gebouw gebonden buitenruimte circa 20 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 130 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 665 m².

Verrassend en veelzijdig, voor iemand die het gebruiken kan!

Aanvaarding om overleg. Uitgebreide informatie is beschikbaar.