V E R K O C H T

Deze royaal uitgebouwde half vrijstaande woning (2/1 kap) met fraaie tuin, (tuin)berging, achterom en een mogelijkheid tot vijf slaapkamers is keurig afgewerkt en heeft veel extra’s te bieden. De woning ligt op een perceel van maar liefst 346 m² eigen grond.

Beesd (gemeente Geldermalsen) ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Het vriendelijke dorp beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels waaronder een supermarkt en enkele gerenommeerde speciaalzaken; u kunt uitgebreider winkelen in het nabij gelegen Geldermalsen of Leerdam. Beesd kent een actief verenigingsleven en heeft goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport, een schitterend dorpscentrum (beschermd dorpsgezicht) en een fraai aangrenzend landgoed “Mariënwaerdt” met uitgebreide recreatieve mogelijkheden. Beesd is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Beesd is op 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling

Begane grond. Hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en een pvc vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Het toilet heeft een wandcloset en fonteintje en is neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijs/witte kleurstelling. De circa 30 m2 grote woonkamer is L-vormig en staat in open verbinding met de keuken. Aan de voorgevelramen zijn een zonnescherm en screen gemonteerd. Gelijk aan de hal zijn de woonkamer, keuken en het tweede gedeelte van de keuken ook voorzien van een pvc vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Aan de achterzijde van de woning ligt de open keuken met een, in een lichte kleurstelling uitgevoerde, hoekopgestelde keukeninrichting met een aanrechtblad in houtdecor, veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een gaskookplaat met wokbrander, afzuigkap, vaatwasmachine en elektrische boiler. Direct achter de keuken ligt het tweede gedeelte van de keuken. In deze keuken staat een in lichte kleurstelling uitgevoerd wandmeubel met veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een oven, magnetron en koelkast. Vanuit deze keuken is er toegang tot terras en tuin. In de voormalige garage is een praktische bijkeuken (wasruimte) gerealiseerd met een in lichte kleurstelling uitgevoerd aanrechtblok met w/k-wateraansluiting en koelkast. Voorts zijn hier de witgoedaansluitingen en is er een trapopgang naar de eerste verdieping (de opbouw op de voormalige garage). De bijkeuken (wasruimte) is voorzien van een betegelde vloerafwerking in een moderne grijze kleurstelling. De berging is toegankelijk vanuit de woning (bijkeuken/wasruimte) en via een grote dubbele deur.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met trapopgang naar de tweede verdieping. Zeer ruime slaapkamer (voorheen twee slaapkamers) met kastenwand en een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik. Tweede slaapkamer met dakvenster en bergruimte achter knieschotten. Badkamer voorzien van inloopdouche met thermostaatkraan, wandcloset, wastafel en designradiator. De badkamer is neutraal uitgevoerd en betegeld in een grijs/witte kleurstelling. Via een vaste trapopgang vanuit de wasruimte bereikbare (slaap)kamer met dakvenster, bergruimte achter knieschotten en laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking in een lichte kleurstelling). Overloop met bergruimte achter knieschotten en een afgesloten opstelplaats cv-ketel (Intergas 2005). Derde slaapkamer met dakvenster.

Buitensituatie

Voor de woning is een representatieve tuin aangelegd met een gazon, beukenhagen en leilinden. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere personenauto’s. De tuin achter en naast de woning is fraai aangelegd met royale terrassen, gevarieerde borders met sfeervolle beplanting, duurzaam straatwerk en een gazon. De tuin biedt ruim voldoende privacy. In de tuin staat een praktische houten tuinberging. Vanuit de achtertuin is er een afsluitbare achterom.

Bijzonderheden

De woning is grotendeels voorzien van spachtelputz wandafwerking en een schuurwerk plafondafwerking. De woning is fors uitgebreid door een aanbouw aan de achterzijde en een verbouwing van de voormalige garage in combinatie met een opbouw. Het geheel is keurig onderhouden en biedt veel leefruimte met een hoog wooncomfort, bovengemiddelde voorzieningen en diverse extra’s. Het NS-station en landgoed Mariënwaerdt zijn op fietsafstand van de woning gelegen.

Bruto inhoud woning circa 498 m³. Bruto vloeroppervlak 203 m². Woonoppervlak 137 m². Gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 9 m². Gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 6 m².

Echt een kant en klare woning die verrast qua ruimte en afwerking!

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.