V E R K O C H T

Aantrekkelijke uitgebouwde ééngezinswoning met 4 slaapkamers, garage/berging en een veranda op een perceel van 293 m² eigen grond. De woning ligt op een unieke locatie op loopafstand van alle centrumvoorzieningen. Een heerlijk huis met vier slaapkamers waar u zo in kunt!

Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond: hal met trapopgang naar de eerste verdieping, bergkast, meterkast (glasvezelaansluiting), eiken laminaat vloerafwerking; toilet met wandcloset en fonteintje; wasruimte met witgoedaansluiting en betegelde vloerafwerking; woonkamer met spachtelputz wandafwerking, eiken parket vloerafwerking en een schouw met gashaard, open verbinding met de keuken; hoekopgestelde keukeninrichting in lichte kleurstelling in combinatie met beuken onderdelen en voorzien van veel kastruimte en inbouwapparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, schouw met afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast met vriesvak, leisteen vloerafwerking; eetkamer met deur naar terras en tuin, spachtelputz wandafwerking en leisteen vloerafwerking.

Eerste verdieping (laminaat vloerafwerking): overloop met vaste kast, spachtelputz wandafwerking en trapopgang naar de tweede verdieping; eerste slaapkamer; tweede slaapkamer voorzien van schuifkasten; derde slaapkamer met inbouwkasten; badkamer met “whirlpool” hoekbad, wastafel, wandcloset en handdoekenradiator, betegelde wandafwerking in lichte kleurstelling met zwarte bies, betegelde vloerafwerking in zwarte kleurstelling.

Tweede verdieping (laminaat vloerafwerking): overloop met inloopkast en opstelplaats Interqas HR combiketel; vierde slaapkamer met een groot dakkapel

Buitensituatie
Onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin met grindverharding en speelse beplanting. De achtertuin is van de voortuin gescheiden door middel van een sierhekwerk. Ruime garage/berging met extra “bergruimte” en een sfeervolle veranda. De achtertuin is voorzien van praktische bestrating in combinatie met beplanting. Vrij uitzicht op het sport/speelveld.

Bijzonderheden
De woning is gebouwd in circa 1967, keurig onderhouden en ligt in een royaal opgezette woonomgeving met relatief veel openbaar groen. Tegenover de woning ligt een uniek sport/speelveld. De woning ligt nabij het centrum van het dorp en op korte afstand van basisscholen en sportaccommodaties. Het NS-station van Geldermalsen is op 10 minuten fietsen van de woning gelegen.

Bruto vloeroppervlak woning circa 144 m²; bruto vloeroppervlak garage/berging circa 39 m²; bruto vloeroppervlak totaal circa 183 m².
Bruto inhoud woning circa 380 m³; bruto inhoud garage/berging circa 85 m³; bruto inhoud totaal circa 465 m³.
Woonoppervlak circa 133 m²; gebruiksoppervlak gebouwgebonden buitenruimte circa 9 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 36 m².

Aanvaarding: In overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.