€ 685,00 per maand (excl. BTW)

Bedrijfsruimte in een verzamelgebouw. Deze keurige unit is voorzien van een kantine, toiletruimte en een kleine kantoorruimte. Het pand is uitermate geschikt voor een zzp-er of bijvoorbeeld als (gezamenlijke) hobbygarage. Er is gas, water, elektra (krachtstroom) en verwarming. Het pand is gelegen aan de Nieuwsteeg in Tricht achter een aantal grotere bedrijfspanden. Het vloeroppervlak bedraagt circa 149 m² BVO. Het pand maakt deel uit van een groter geheel waarvan de eigenaar ook een deel gebruikt.

Locatie. Het kleine bedrijventerrein ligt aan de noordwestelijke rand van het dorp Tricht. De bereikbaarheid is goed in het algemeen en redelijk voor vrachtverkeer. Het ns-station van Geldermalsen ligt op fietsafstand. Het bedrijventerrein is kleinschalig met enkele grote, gerenommeerde, bedrijven. De, te verhuren, unit is bereikbaar via een ‘straatje’ tussen andere bedrijfsbebouwing.

Indeling. L-vormige bedrijfsruimte met kleine, apart af te sluiten magazijnruimte. Kantine met gevelraam. Toiletruimte. Kleine kantoorruimte. Entresolvloer met beperkte hoogte boven kantoor en kantine.

Afwerking en voorzieningen. Kantine en kantoor met een betegelde vloer, afgewerkte wanden en verlichting in de plafonds. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Entresolvloer bereikbaar via een spiltrap boven kantoor en kantine. De bedrijfsruimte is voorzien van een monoliet afgewerkte betonnen vloer en wordt verlicht met tl-armaturen. Verwarming met radiatoren en warmwatervoorziening zijn via een cv-installatie geregeld. De overheaddeur heeft een loopdeur, is elektrisch te bedienen en heeft bovenlichten.

Buitenterrein. De unit is bereikbaar via een buitenterrein. Dit buitenterrein behoort niet tot het gehuurde. Stalling en parkeren buiten de bedrijfsruimte is niet toegestaan.

Kenmerken. Vloeroppervlak begane grond circa 149 m² BVO. Vloeroppervlak begane grond circa 142 m² VVO; waarvan circa 28 m² kantoor/toilet/kantine. Vrije hoogte bedrijfsruimte circa 3,7 m¹. Bruto inhoud circa 590 m³. Geen parkeerplaatsen op het voorterrein.
Voorwaarden. Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg en mogelijk op korte termijn.