V E R K O C H T

Deze vrijstaande bedrijfswoning met garage/kantoor is op bedrijventerrein “Hoge Weide” gelegen op een perceel van 740 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een uitstekend niveau van voorzieningen en afwerking. De tuin biedt voldoende privacy en is fraai aangelegd met een tuinhuis en zwembad.

Deze vrijstaande bedrijfswoning met garage/kantoor is op bedrijventerrein “Hoge Weide” gelegen op een perceel van 740 m² eigen grond. De woning is keurig onderhouden en beschikt over een uitstekend niveau van voorzieningen en afwerking. De tuin biedt voldoende privacy en is fraai aangelegd met een tuinhuis en zwembad.


Van welke kant u Geldermalsen ook binnenkomt, het dorpscentrum nodigt uit voor een bezoekje. Het dorp kent een grote diversiteit in detailhandel. U vindt er de groenteman, de ambachtelijke slager, supermarkten en vestigingen van landelijke winkelketens. Daarbij zorgt een flink aantal particuliere ondernemers voor een divers winkelaanbod. Op vrijdag is de sfeervolle weekmarkt op het gerenoveerde Marktplein. Jonge kinderen kunnen veelal op de fiets of zelfs lopend naar de diverse basisscholen. De jeugd kan zich prima voorbereiden op een eventuele vervolgstudie bij de plaatselijke middelbare school en op meerdere middelbare scholen in de regio. Hiertoe wordt veelal gebruikt gemaakt van het NS-station van Geldermalsen waar intensieve treinverbindingen door het hele land plaats vinden. Als u kiest voor vervoer met de auto, dan kruisen de snelwegen A2 en A15 elkaar op korte afstand, waardoor bijvoorbeeld ’s-Hertogenbosch en Utrecht binnen een half uur te bereiken zijn. In Geldermalsen zijn veel (sport)verenigingen actief terwijl het aanbod van culturele activiteiten groot is. In 2015 is het multifunctionele centrum De Pluk geopend waar u terecht kunt voor de bibliotheek, medische en culturele voorzieningen. Verder vindt u in het dorp diverse kerkgenootschappen. Op de fiets of wandelend kunt u genieten van het mooie landschap dat bestaat uit weilanden, boomgaarden en vanzelfsprekend de Lingedijk die de Betuwe doorslingert. Kortom een leefomgeving, centraal in het land gelegen, waar het goed toeven en opgroeien is.

Indeling

Begane grond. Hal met royale ontvangstruimte, trapopgang naar de eerste verdieping en een vloerafwerking met Portugese leisteen (grijs) in combinatie met vloerverwarming. Het toilet is voorzien van een wandcloset en fonteintje en is neutraal uitgevoerd (2008) en betegeld in een lichte wit gemêleerde / grijze kleurstelling. De woonkamer is circa 50 m² groot, biedt mogelijkheden voor een schoorsteenkanaal/schouw/kachel en geeft toegang tot terras en tuin via dubbel openslaande deuren ter plaatse van de zithoek en de eethoek. Ook de woonkamer is voorzien van een vloerafwerking met Portugese leisteen (grijs) in combinatie met vloerverwarming. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer/eethoek en heeft een ruime L-vormige opstelling in een lichte kleurstelling (wit) met granieten aanrechtblad (zwart) en veel kastruimte. De keukeninrichting is voorzien van (inbouw)apparatuur bestaande uit een keramische kookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasmachine. Net als de hal en woonkamer is de keuken voorzien van een vloerafwerking met Portugese leisteen (grijs) in combinatie met vloerverwarming. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een praktische bijkeuken met witgoedaansluitingen, opstelplaats cv-ketel (Nefit ecomline HR 2005), een betegelde lambrisering in een lichte kleurstelling en een betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling. De bijkeuken vormt tevens de verbinding tussen de woning en de garage met kantoor. Portaal. Kantoor met een betegelde vloerafwerking in een lichte kleurstelling en in combinatie met vloerverwarming. Garage/Berging die is verwarmd en voorzien van een zolder/entresol. Deze ruimte heeft een betegelde vloerafwerking in een grijze kleurstelling en is toegankelijk via een kanteldeur en vanuit de woning via een loopdeur.

Eerste verdieping. Overloop met vide en betegelde vloerafwerking. Slaapkamer met vaste kasten en bergruimte achter knieschotten. Tweede slaapkamer met vaste kast en wastafel. Derde slaapkamer met vaste kasten en bergruimte achter knieschotten. De badkamer is voorzien van een dakkapel, ligbad met thermostaatkraan, douchecabine met thermostaatkraan, wandcloset en wastafel in badmeubel. De badkamer is neutraal uitgevoerd (2008) en betegeld in een lichte wit gemêleerde / zwarte kleurstelling.

Buitensituatie

Rondom de woning is een fraaie siertuin aangelegd met duurzame “volwassen” beplanting, een speelgazon, terrassen en wandelpaden. Voor de garage is gelegenheid voor het parkeren van een auto op de oprit, een perceelsgedeelte dat is voorzien van klinkerbestrating. De achtertuin is sfeervol aangelegd met een groot terras, houten tuinhuisje en een verwarmd zwembad.

Bijzonderheden

Deze “bedrijfswoning” is in 1989 gebouwd en keurig onderhouden. De eigenaar is stucadoor en dat is zichtbaar aan de gevel, de binnenmuren en de plafonds van de woning. De woonkamer/keuken en de grootste slaapkamer zijn voorzien van airconditioning. In de tuin is een automatische beregeningsinstallatie aangebracht. De woning is gelegen op een bedrijventerrein op relatief korte afstand van het dorpscentrum, NS-station en diverse voorzieningen. Het perceel biedt mogelijkheden voor het realiseren van een bedrijfsruimte.

Bruto inhoud woning circa 605 m³; bruto vloeroppervlak woning circa 190 m²; woonoppervlak circa 150 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 21 m².

Een bedrijfswoning met veel kwaliteit maar zonder bedrijfshal!

Aanvaarding in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.