€ 159.000,-- k.k.

In het karakteristieke “Merling-Have” in het centrum gesitueerd sfeervol en attractief appartement met ruime kelder, terras op het zuiden en een eigen parkeerplaats.

Geldermalsen ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Geldermalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid en oost/west -verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op nog geen 10 minuten fietsen van het appartement gesitueerd. Vanwege de ligging zijn centrumvoorzieningen zoals het marktplein, winkels, kerk en wandelpark op loopafstand gelegen.

Indeling

Kelder. Berging die toegankelijk is via een luik en trapje vanuit het appartement. Tweede grote berging die van buitenaf toegankelijk is via een ruime trap. Er zijn ook mogelijkheden om deze berging toegankelijk te maken vanuit het appartement (vanuit de woonkamer). De tweede berging is groot genoeg om ook als hobbyruimte dienst te doen.

Begane grond (drie treden ophoog). Entree/hal met meterkast en laminaat vloerafwerking. Neutraal uitgevoerd en in een lichte kleurstelling betegeld toilet met fonteintje. Wasruimte/Berging met aansluiting voor wasmachine. Circa 28 m2 grote woonkamer/keuken met toegang tot eigen terras middels twee openslaande deuren. De woonkamer en keuken zijn gescheiden middels een lage wand. De keuken heeft een neutrale keukeninrichting in een lichte kleurstelling (wit met antraciet aanrechtblad) en is voorzien van onder- en bovenkastjes, een keramische kookplaat, vlakscherm afzuigkap, combimagnetron en koelkast. Ook de woonkamer en keuken hebben een laminaat vloerafwerking. Slaapkamer die middels een toog toegang biedt tot de kleed- c.q. badkamer. Het sanitair is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en bestaat uit een douche(cabine) en wastafelmeubel. Vanuit de kleedruimte is er middels een luik en trap toegang tot één van de kelders.

Buitensituatie

Eigen (houten vlonder) terras, op het zuiden en direkt aansluitend op de woonkamer. Eigen (auto)parkeerplaats achter het complex op een open en van bestrating voorzien terrein. Goede bereikbaarheid zowel per eigen als per openbaar vervoer.

Bijzonderheden

Gesitueerd in het karakteristieke “Merling-Have”, een kleinschalig appartementencomplex (6 wooneenheden en 2 winkels/kantoren). Het appartement is een tweekamer appartement maar beschikt nog over een extra ruimte, middels een toog/scheidingswand is de kleed- c.q. badkamer vanuit de slaapkamer bereikbaar.
Het appartement is goed onderhouden en voorzien van isolerende beglazing. Direkt in het centrum gesitueerd nabij alle winkels en op loopafstand van park, haven en De Linge. Ideaal appartement voor “starters” of een “een- of tweepersoons” huishouden. Bijdrage VVE (gas-, water- en service/kosten) thans € 130,-- per maand.

Bruto inhoud appartement circa 230 m³ (inclusief kelders); bruto vloeroppervlak appartement circa 90 m² (inclusief kelders); woonoppervlak circa 60 m²; gebouw gebonden buitenruimte 16 m²; overige inpandige ruimte 32 m².

Lekker knus, een eigen plekje in het centrum!

Uitgebreide informatie is beschikbaar. Aanvaarding in overleg.