V E R K O C H T

In het centrum, in directe nabijheid van het marktplein, op de bovenste (derde) woonlaag van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd driekamerappartement met balkon en berging.

In het centrum, in direkte nabijheid van het marktplein, op de bovenste (derde) woonlaag van appartementencomplex ’t Hooghuis gelegen keurig verzorgd driekamerappartement met balkon en berging.

Geldermalsen ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier De Linge en beschikt over een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Geldermalsen is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid en oost/west -verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op nog geen 10 minuten fietsen van het appartement gesitueerd. Vanwege de ligging zijn centrumvoorzieningen zoals het marktplein, winkels, kerk en wandelpark op loopafstand gelegen.

Indeling

Kelder (algemene ruimte). Berging (appartement) voorzien van een elektriciteitsaansluiting.

Begane grond (algemene ruimte). Entree vanaf het marktplein of achtergelegen parkeerterrein. Centrale hal met intercominstallatie en brievenbussen, trapopgang, lift en toegang tot de kelder.

Derde verdieping (algemene ruimte). Trappenhal en lift. Galerij met toegang tot de verschillende appartementen.

Derde verdieping (appartement, voorzien van laminaat vloerafwerking). Entree/Portaal. Hal met meterkast. Neutraal uitgevoerd toilet dat is betegeld in een lichte kleurstelling. Circa 20 m² grote woonkamer met toegang tot balkon, vaste kast en schitterend uitzicht over markt, dorpscentrum en jachthaven. Slaapkamer met toegang tot balkon en vaste kast. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer en de slaapkamer en biedt een schitterend uitzicht over markt, dorpscentrum en jachthaven. Tweede slaapkamer. Keuken voorzien van een royale keukeninrichting in een lichte vanille kleurstelling met een kunststof aanrechtblad in houtdecor, veel kastruimte, keramische kookplaat, afzuigkap en 2 x een koelkast met vriesvak. Badkamer voorzien van een comfortabele inloopdouche met thermostaatkraan, wastafel en (elektrische) vloerverwarming. De badkamer is neutraal uitgevoerd in een lichte kleurstelling.

Buitensituatie

Door middel van een slagboom afgesloten parkeerterrein dat behoort bij het complex. Vanuit het appartement en vanaf het balkon een schitterend uitzicht op het dorpscentrum, de kerk, de jachthaven en het Lingelandschap. Goede bereikbaarheid zowel per eigen als per openbaar vervoer.

Bijzonderheden

’t Hooghuis is een appartementencomplex met 27 wooneenheden en 9 winkels. Kunststof ramen- en kozijnen voorzien van isolerende beglazing aan de voor(straat)zijde. Het appartement is recent geschilder en voorzien van een nieuwe laminaat vloerafwerking. Direkt in het centrum gesitueerd nabij winkels, kerken, park, jachthaven en De Linge. Ideaal appartement voor senioren of een één- of tweepersoons huishouden. Bijdrage VVE thans € 268,30 per maand (inclusief o.a. verwarming, waterverbruik en service/kosten).

Bruto inhoud appartement circa 180 m³ (exclusief berging in de kelder)
Bruto vloeroppervlak appartement circa 78 m² (exclusief berging in de kelder)
Woonoppervlak circa 72 m²
Gebouw gebonden buitenruimte 8 m²
Overige inpandige ruimte 5 m²

Comfortabel wonen in het centrum voor een scherpe prijs!

Aanvaarding in overleg. Een uitgebreide brochure is beschikbaar.