V E R K O C H T

In een modern bedrijfsverzamelgebouw gelegen multifunctionele, keurig afgewerkte, bedrijfsruimte met kantoorverdieping en twee parkeerplaatsen. Het bruto vloeroppervlak, verdeeld over de begane grond en de verdieping, is circa 160 m². De bedrijfsruimte is, in 2008, gebouwd op bedrijvenpark Hondsgemet te Geldermalsen. Hondsgemet ligt langs de A15 direct bij de afslag Geldermalsen. De huidige gebruiker BetuwTech gaat verhuizen; voor uitbreiding zijn zij op zoek naar een groter pand.

Bedrijfsruimte. Op de begane grond is een entree/hal aangebracht met de trapopgang, meterkast en een toiletruimte. Verder bestaat de begane grond uit een magazijnruimte met een vrije hoogte van circa 3,2 m¹ die bereikbaar is via een elektrisch te bedienen overheaddeur. De vloeroppervlakte van de begane grond bedraagt circa 77 m² VVO.

Kantoor. De verdieping van het pand is ingericht als kantoorruimte. Vanuit een centrale overloop zijn twee ruime kantoorkamers en een kantine bereikbaar. De kamers zijn afsluitbaar en deels voorzien van transparante wanden. De verdiepingsvloer is een betonnen vloer en de muren op de verdieping zijn voorzien van voorzetwanden. Vloeren en plafonds zijn netjes afgewerkt. De kantine heeft een compleet ingerichte pantry-keuken met een vaatwasmachine, oven, koelkast en afzuigkap. De vloeroppervlakte van de kantoorverdieping bedraagt circa 77 m² VVO.

Installaties. De bedrijfsunit beschikt over zelfstandige nutsaansluitingen. Verder is een cv-installatie, mechanische ventilatie en koeling in de twee kantoorkamers aanwezig. Het systeemplafond is voorzien van ledverlichting. Installaties omvatten verder een brandmeldsysteem, inbraakalarm en elektrische bediening van de overheaddeur.

Buitenterrein. Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers. Op dit mandelige buitenterrein zijn twee parkeerplaatsen beschikbaar voor de bedrijfsunit.

Kenmerken. Perceel 80 m²; mandelig buitenterrein 1.245 m². Vloeroppervlak begane grond circa 80 m² BVO en verdieping circa 80 m² BVO. Vloeroppervlak begane grond circa 77 m² VVO en verdieping circa 77 m² VVO. Vrije hoogte begane grond circa 3,2 m¹ tot de onderzijde van de verdiepingsvloer; verdieping circa 2,6 m¹ tot het systeemplafond. Bruto inhoud circa 500 m³. Twee parkeerplaatsen op het buitenterrein.

Voorwaarden. Koopsom onder de conditie kosten koper en te vermeerderen met omzetbelasting. Koopovereenkomst conform model NVM.

Beschikbaarheid. Aanvaarding in overleg.