V E R K O C H T

Op een prachtige locatie in de dorpskern gelegen vrijstaand woonhuis met veel leefruimte, een garage en sfeervolle tuin op een perceel van 504 m² eigen grond.

Deil maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. In direkte omgeving zijn er fraaie recreatiemogelijkheden en natuurgebieden. Deil kent een actief verenigingsleven en beschikt over enkele winkels waaronder een supermarkt. Op enkele kilometers afstand is Geldermalsen gelegen met een gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Deil is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid –verbindingen (A15 enA2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen ligt op 10 minuten fietsen van het woonhuis. Utrecht is per trein (4 keer per uur) en met de auto in 25 minuten te bereiken. De reis naar ’s-Hertogenbosch vergt nog geen 20 minuten.

Indeling

Begane grond. Carport als overdekte parkeerplaats en -entree tot de woning. Centrale hal met verdiepte kelderkast met veel bergruimte, trapopgang naar de eerste verdieping, garderobenis, meterkast en betegelde vloerafwerking in een moderne kleurstelling. Het toilet is neutraal uitgevoerd, betegeld en voorzien van een fonteintje. Woonkamer met bergruimte in vaste kasten waaronder een doorgeefkast vanuit de keuken, een schouw, toegang tot terras en tuin vanuit de serre en een fraaie vloerafwerking met deels een parketvloer in een blokmotief en deels een betegelde vloerafwerking. De woonkamer is uitgebouwd met een serre en daardoor circa 40 m2 groot. Keuken met een eenvoudige rechte inrichting in een lichte kleurstelling die is voorzien van een keramische kookplaat, oven, magnetron, afzuigkap en close-in-boiler. De keuken heeft een betegelde vloerafwerking. Studeer- c.q. werkkamer met laminaat vloerafwerkingen koudwateraansluiting. Tuinkamer met vaste kast. Garage/Berging voorzien van een eenvoudige aanrecht met een spoelbak en kookplaat, witgoedaansluitingen, betegelde vloerafwerking en vaste trapopgang naar een hobbyzolder. Tot slot is er op de begane grond een tuinberging die toegankelijk is vanuit de tuin.

Verdieping. Overloop met berging. Slaapkamer met vaste kasten en een wastafel. Tweede slaapkamer met vaste kast. Derde (slaap)kamer met bergruimte achter knieschotten, een berging en dakkapel. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en dakvenster. De badkamer is gedateerd/neutraal uitgevoerd en betegeld in een licht groene kleurstelling. Voorts is er nog een hobbyzolder (boven garage/berging) die bestaat uit drie vertrekken/ruimtes met een dakkapel, dakvenster en opstelplaats cv-ketel (Remeha 2004).

Buitensituatie

Rondom de woning is een siertuin aangelegd met een gazon, gevarieerde beplanting in borders en duurzaam straatwerk ten behoeve van terrassen en wandelpaden. In de tuin staat een houten tuinhuisje, een kweekkasje en een prieel. De oprit biedt ruim voldoende plaats voor het parkeren van personenauto’s.

Bijzonderheden

Het woonhuis is omstreeks 1968 gebouwd en nadien twee keer verbouwd en uitgebouwd. De woning is rondom voorzien van elektrisch bedienbare zonwering (screens, rolluiken en zonnescherm). Op het dak liggen een aantal zonnecollectoren die een positieve bijdrage leveren aan het reduceren van het energieverbruik. De verschillende vertrekken op de begane grond bieden verschillende gebruiksmogelijkheden, bijvoorbeeld als atelier of werkkamer of gewoon als hobbyruimte of garage/berging. Het geheel is gelegen in een schitterende woonomgeving in een sfeervol Betuws Linge-dorp temidden van agrarisch rivierlandschap en gevarieerde dorpsbebouwing.

Bruto inhoud circa 644 m³; bruto vloeroppervlak circa 244 m² ; gebruiksoppervlak wonen circa 144 m²; gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte circa 28 m².

Vrijstaand wonen in een sfeervolle omgeving!

Aanvaarding in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.