V E R K O C H T

Een fantastische locatie, een vrijstaande met riet gedekte woning (1975), een grote garage/berging, een 1.380 m² groot (kweek)kassencomplex en een perceel van circa 17.470 m² eigen grond. Kortom een unieke kans om te wonen, te werken of combinaties van beiden.

Onderhavig object is gelegen ten westen van de dorpskern van Tricht in een landelijke omgeving grenzend aan het landgoed Mariënwaerdt. Tricht maakt deel uit van de gemeente Geldermalsen en ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Linge. Tricht kent een actief verenigingsleven en is op circa 2 kilometer afstand van het centrum van Geldermalsen gelegen. Geldermalsen beschikt over een ruim en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Tricht is gunstig gesitueerd ten opzichte van belangrijke noord/zuid- en oost/west- verbindingen (A2 en A15) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. Het NS-station van Geldermalsen is op circa 10 minuten fietsen van de woning gesitueerd.

Indeling woning

Begane grond (vloerafwerking met plavuizen). Aan de voorzijde van de woning is een royale overdekte entree met daarachter een hal. In deze hal is een grote werkkast met daarin opgenomen de meterkast. Het toilet is eenvoudig en gedateerd uitgevoerd, voorzien van een fonteintje en betegeld in een grijs/beige kleurstelling. De L-vormige woonkamer van circa 36 m² heeft een verlaagd zitgedeelte, schouw met openhaard en open trapopgang naar de eerste verdieping. Net als verder in de woning is de woonkamer afgewerkt met schoonmetselwerk wanden en een schroten plafond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een open keuken die is voorzien van een royale (gedateerde) keukeninrichting in een zwart/rode kleurstelling met betegeld aanrechtblad, veel kastruimte en (inbouw)apparatuur bestaande uit een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Voorts is er op de begane grond een praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting, opstelplaats cv-ketel (Agpo HR combi 1995) en toegang tot terras en tuin.

Eerste verdieping. Overloop met dakkapel. Eerste slaapkamer met kastruimte en bergruimte achter knieschotten. Ook de tweede en derde slaapkamer beschikken over kastruimte en bergruimte achter knieschotten. De badkamer is voorzien van een dakkapel, ligbad en wastafel in meubel. De badkamer is eenvoudig/gedateerd uitgevoerd en betegeld in een grijze kleurstelling.

Indeling garage/berging.

Stallingsruimte, voorzien van een uitstortgootsteen, grote dubbele toegangsdeur en een loopdeur aan de tuinzijde De garage/berging heeft complete nutsaansluitingen (gas, water, elektra).

Indeling kassencomplex.

Verkoopkas van circa 24 x 9,5 meter met een grote toegangsdeur, betonnen vloer en een opbouw van glas en andere materialen. Een werkruimte van circa 15 x 9,5 meter die toegankelijk is via loopdeuren en die eveneens is opgebouwd van glas en andere materialen. De kweekkas van circa 39 x 26 meter is ook opgebouwd van glas en andere materialen en sluit aan op de tuingrond achter de opstallen.

Buitensituatie

Aansluitend aan de woning is een groot terras dat uitstekend op het zuiden is georiënteerd en ruim voldoende privacy biedt. Rondom de woning is een siertuin aangelegd met gevarieerde duurzame beplanting. De woning en de garage/berging zijn met elkaar verbonden door een tuinmuur met poort waardoor een privacy biedende scheiding is ontstaan tussen voor- en achtertuin. Het perceelsgedeelte achter de bebouwing is ingepland met diverse soorten heesters en planten ten behoeve van productie van “snijtakken”. Er is een oprit ten behoeve van het woonhuis en de garage/berging (privé) en een tweede oprit ten behoeve van het kassencomplex (zakelijk). Een gedeelte van het perceel bestaat uit een stuk dijktaluud aan de zuidkant van een fiets- en voetpad in het verlengde van de Lingedijk.

Bijzonderheden

De woning is in 1975 gebouwd met degelijke materialen en goede voorzieningen, nadien is regulier onderhoud uitgevoerd maar is er niet gemoderniseerd of vernieuwd. De afwerking en voorzieningen zijn gedateerd. De garage/berging is gebouwd in 1987. Het kassencomplex is gebouwd in 1975 en uitgebreid in 1977. De omgeving is zondermeer fraai te noemen, heerlijk rustig, met volledige voorzieningen op korte afstand. Het kassencomplex van circa 1.380 m2 is in gebruik als kwekerij en opslagruimte maar biedt ook alternatieve gebruiks- of aanwendingsmogelijkheden. De woning, bijgebouwen en de grootte van het perceel bieden uitstekende mogelijkheden voor uiteenlopende hobby’s en/of het houden van dieren. Een herontwikkeling (bijvoorbeeld het slopen van het kassencomplex in ruil voor een bouwkavel) op deze locatie is, onder voorwaarden, wellicht ook mogelijk.

Bruto inhoud woning circa 385 m³; bruto inhoud garage/berging circa 250 m³; bruto inhoud kassencomplex circa 4.250 m³. Woonoppervlak circa 112 m²; gebruiksoppervlak externe bergruimte circa 48 m²; bruto vloeroppervlak kassencomplex circa 1.380 m².

Aanvaarding: in overleg.

Een brochure met uitgebreide informatie is beschikbaar.

Fantastische mogelijkheden op een bijzonder sfeervolle locatie.