V E R H U U R D

Object. Modern multifunctioneel bedrijfspand. Het object beschikt over circa 150 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de verdieping. De bedrijfs- of magazijnruimte is circa 630 m² groot en voorzien van lichtstraten en overheaddeuren. Het eigen buitenterrein biedt naast ruimte voor laden en lossen parkeerplaatsen voor personenauto’s. Het pand is in 1998 gebouwd op bedrijventerrein Hoge Weide III in Geldermalsen, is degelijk gebouwd en keurig onderhouden.

Kantoor. Het kantoorgedeelte heeft een aparte ingang. De indeling van het kantoor op de begane grond bestaat uit een entreehal met trapopgang, twee kantoorkamers, een toiletruimte en een kantine met pantrykeuken. Op de eerste verdieping is één ruime kantoorkamer aanwezig en een technische ruimte. Het kantoor is netjes afgewerkt met systeemplafonds voorzien van verlichting, vloer- en wandafwerking en bekabeling in wandgoten. Op de verdieping is airconditioning aanwezig.

Bedrijfsruimte. Het bedrijfsgedeelte bestaat uit een magazijnruimte met een vrije hoogte van circa 5 meter tot het dak. In de gevel bevinden zich twee overheaddeuren waarvan de deur aan de straatzijde elektrisch te bedienen is. Enkele raampartijen in de gevel en lichtstraten in het dak zorgen voor voldoende daglicht. In een deel van de bedrijfsruimte is een entresolvloer aangebracht. Vanuit de hal is een toiletruimte bereikbaar met een wastrog in het voorportaal. De hal is bijna 30 meter breed en ruim 23 meter diep.

Buitenterrein. Het buitenterrein is vrijwel volledig verhard met betonklinkers. Er is een overheaddeur aanwezig in de voorgevel en in de zijgevel. Het buitenterrein biedt plaats aan laden en lossen. Er zijn 8 parkeervakken voor personenauto’s gemarkeerd. Het buitenterrein voor het pand is bedoeld voor parkeren, laden lossen; buitenopslag van goederen is niet toegestaan.

Bijzonderheden. Het pand is voorzien van een alarminstallatie. De aanwezige palletstellingen kunnen worden overgenomen; de verhuurder is ook bereid deze te verwijderen.

Kenmerken.
- perceel 1.437 m²
- bebouwd oppervlak circa 790 m²
- vloeroppervlak begane grond circa 757 m² BVO
- vloeroppervlak verdieping circa 132 m² BVO
- vloeroppervlak bedrijfsruimte begane grond circa 630 m² VVO
- vloeroppervlak bedrijfsruimte verdieping (entresolvloer) circa 68 m² VVO
- vloeroppervlak kantoor circa 150 m² VVO waarvan 56 m² op de verdieping
- vloeroppervlak totaal circa 848 m² VVO
- vrije hoogte circa 5,1 m¹ (dak bedrijfsruimte) en circa 4,3 m¹ (staalconstructie bedrijfsruimte)
- vloerbelasting bedrijfshal 2.000 kg/m²; vloerbelasting entresolvloer onbekend (schatting 250 kg/m²)
- bruto inhoud circa 4.250 m³

Huurprijs te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.