€ 1.750,-- per maand (excl. BTW)

Bijzondere, luxueus afgewerkte, gebruiksgerede kantoorruimte. De te huren kantoorruimte bestaat uit een in 2005 gebouwde ‘aanbouw’ van de kantoorvilla “De Terp” in Geldermalsen. De locatie is centraal in het land nabij de kruising van de A2 en de A15 aan de rand van de dorpskern van Geldermalsen op loopafstand van het NS-station. De ruimte is verdeeld in vier kantoorkamers verdeeld over de twee verdiepingen. Behalve de noodzakelijke verkeersruimte is er verder een toiletgroep en een reproruimte met pantrykeuken. Het totale vloeroppervlak bedraagt circa 190 m² VVO. Het pand is gereed voor gebruik inclusief vloerafwerking, plafonds, keukeninrichting, bekabeling, verlichting, etc. De verhuurder van de kantoorruimte is de gebruiker van het overige deel van het gebouw.

De, verdiept gelegen, begane grond bestaat uit een centrale gang; twee kantoorkamers die met een transparante wand van elkaar zijn gescheiden; een tussenhal met een toiletgroep en tenslotte een dienstruimte die wordt gebruikt als reproruimte en pantrykeuken. Een trapopgang leidt naar de verdieping waar zich ook twee kantoorkamers bevinden die ook weer van elkaar zijn gescheiden met een transparante wand. Voor de indeling zie ook bijgaande plattegronden.

Kenmerken
- vloeroppervlak 203 m² BVO
- bruto inhoud 590 m³
- vloeroppervlak 189 m² VVO
- 7 parkeerplaatsen (gedeelte van een groter terrein)

Huursom te vermeerderen met omzetbelasting. Betaalperiode per maand vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaande aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief omzetbelasting. Huurovereenkomst conform ROZ model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg en op korte termijn mogelijk.