€ 640.000,-- k.k.

Het object is een royale bedrijfsloods met inpandig kantoor. Het object beschikt over bedrijfsruimte met in totaal vier overheaddeuren, inpandige kantoorruimte en een entresolvloer over een deel van het vloeroppervlak. Het, omstreeks 1980 gebouwde, pand is staat op bedrijventerrein Kellen in Tiel en ligt met een gevel aan de Kellenseweg en een gevel aan de Marconistraat.

Het kantoorgedeelte bestaat uit een entreehal, drie kamers waarvan één met een uitgebreide pantrykeuken en een badkamer/toiletruimte. De vloeroppervlakte van het kantoorgedeelte bedraagt circa 70 m². Verwarming door middel van een cv-ketel met radiatoren.

De bedrijfsruimte beschikt over vier overheaddeuren waarvan er drie elektrisch bediend kunnen worden. Boven een gedeelte van circa 180 m² van het vloeroppervlak is een houten entresolvloer aangebracht. Vanuit de bedrijfsruimte zijn verder nog twee toiletruimtes bereikbaar. Per heden is de bedrijfsruimte met een, verwijderbare, scheidingswand in twee delen van circa 350 m² en van 820 m² gesplitst. Verwarming door middel van twee heaters.

Het buitenterrein is volledig verhard met betonklinkers en asfalt. Voor de overheaddeuren is er een opstelplaats voor laden en lossen aanwezig. Verder is er ruimte voor het parkeren van circa 20 personenauto’s.

- perceel circa 2.233 m²
- bebouwd oppervlak circa 1.270 m²
- vloeroppervlak begane grond circa 1.270 m² BVO
- vloeroppervlak verdieping circa 180 m² BVO
- vloeroppervlak bedrijfsruimte begane grond circa 1.170 m² VVO
- vloeroppervlak kantoor begane grond circa 70 m² VVO
- vloeroppervlak bedrijfsruimte verdieping (entresolvloer) circa 180 m² VVO
- vloeroppervlak totaal circa 1.420 m² VVO
- vrije hoogte circa 4,6 m¹ tot 7,0 m¹ (bedrijfsruimte)
- vloerbelasting begane grond onbekend (betonvloer)
- vloerbelasting verdieping (houten entresolvloer)
- bruto inhoud circa 7.600 m³
- parkeerplaatsen circa 20 op eigen buiten terrein

Koopsom onder de conditie kosten koper. Het object kan vrij van omzetbelasting worden geleverd. Koopovereenkomst conform model NVM.

Aanvaarding in overleg en per direct mogelijk.