OPENINGSTIJDEN

Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan ons kantoor. En, niet onbelangrijk, parkeren kan vóór de deur.

Maandag tot en met Vrijdag
09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.30 uur

Zaterdag en in de avonduren op afspraak.

bezoekadres

Pr. van Oranjestraat 5
4191 GL Geldermalsen
   

postadres

Postbus 346
4190 CH Geldermalsen
   

telefoon

0345 - 580 335

fax

0345 - 580 434

email

info@vanbrenk.nl
   
 

Sinds 1995 zijn wij gevestigd in Geldermalsen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen staat bij Van Brenk Makelaardij hoog in het vaandel. Dit blijkt onder meer uit ons lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Wij richten ons zowel op de particuliere, zakelijke alsmede de agrarische onroerend goed markt. Dus of het nu gaat om een koop- of huurwoning, winkelpand, kantoor of een geschikte locatie op een bedrijvenpark: bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Ons team

Gert van Brenk

Gert is afgestudeerd econoom, makelaar & beëdigd taxateur onroerend goed. Als geboren en getogen Geldermalsenaar kent hij de regio als geen ander. Gert is in 1995 gestart met zijn eigen kantoor en heeft dit in de afgelopen jaren uitgebouwd tot een succesvol bedrijf met een goede reputatie. Gert is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en de specifieke makelaarsactiviteiten binnen het kantoor.

Kees van Brenk

Kees is afgestudeerd bouwkundig ingenieur en heeft zijn bouwkundige opleiding aangevuld met diverse cursussen op het gebied van de ontwikkeling en het beheer van zowel woningen als bedrijfsgebouwen. Na in Geldermalsen te zijn opgegroeid heeft Kees na zijn studie meer dan tien jaar gewerkt in de bouw en projectontwikkeling in het zuiden van het land. Kees houdt zich in de meest brede zin van het woord bezig met onroerend goed; van bouw- en ontwerpbegeleiding tot het makelaarswerk.

Neli van Haarlem

Neli is veelal het eerste aanspreekpunt en is verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden zoals het behandelen van de aanvragen voor onze uitgebreide brochures, het up to date houden van onze internetsite en Funda, het maken van bezichtigingsafspraken en het voorbereiden van koopaktes en taxatierapporten. Zij informeert u ook over het beschikbare aanbod en inventariseert uw wensen. Neli is ook geboren en getogen in ons marktgebied en kan u veel vertellen over de omgeving.