OPENINGSTIJDEN

Graag nodigen wij u uit een bezoek te brengen aan ons kantoor. En, niet onbelangrijk, parkeren kan vóór de deur.

Maandag tot en met Vrijdag
09.00 - 12.00 uur
13.00 - 17.30 uur

Zaterdag en in de avonduren op afspraak.

bezoekadres

Pr. van Oranjestraat 5
4191 GL Geldermalsen
   

postadres

Postbus 346
4190 CH Geldermalsen
   

telefoon

0345 - 580 335

fax

0345 - 580 434

email

info@vanbrenk.nl
   
 

Wat kan Van Brenk Makelaardij o.g. voor u betekenen? Dat u bij Van Brenk Makelaardij o.g. aan het juiste adres bent voor alle onroerend goed gerelateerde activiteiten, bewijzen wij met onze uitgebreide service en dienstverlening.

U kunt bij ons terecht voor advies en/of opdrachten voor:

Kopen

Het kopen van onroerend goed is een bijzondere gebeurtenis. Of het nu gaat om een woning of een bedrijfspand, het blijft een moeilijke zaak. Wordt de particuliere koper vaak geleid door sfeer en emotie, de zakelijke koper wordt veelal gestuurd door cijfers. Wij zijn in staat om voor beide partijen alle relevante zaken terug te brengen tot heldere beslismomenten die kunnen leiden tot goede resultaten. Samen met u stellen wij een wensenpakket samen. Vervolgens wordt de markt zorgvuldig afgezocht naar een object dat aan al uw eisen voldoet. Als het passende onroerend goed is gevonden, worden de voor u zo belangrijke zaken uitonderhandeld; hetgeen al of niet zal resulteren in een koopcontract dat leidt tot de feitelijke FCC overdracht.

Verkopen

Het verkooptraject begint met een bezoek van onze makelaar om optimaal geïnformeerd te zijn over de technische staat van het onroerend goed, de verkoopwaarde te bepalen, goede verkoopargumenten op een rij te krijgen en het object te kunnen vergelijken met het actuele marktaanbod. Vervolgens verzorgen wij de registratie in het NVM-uitwisselingssysteem, plaatsen advertenties, nemen uw aanbod op in onze website en andere websites waaronder Funda, informeren belangstellenden die wij als zoekend kennen, verzorgen een kleurenbrochure inclusief in eigen beheer gemaakte tekeningen van plattegronden, organiseren in overleg met u bezichtigingen en handelen het papierwerk af. Wij begeleiden u tot en met de juridische levering. Kortom: u haalt een professionele partij in huis om samen met u te komen tot het beste resultaat bij verkoop van uw onroerend goed, zowel bij woningen als bij bedrijfspanden.

Huren

Ook wanneer u besluit een woning of bedrijfspand te huren, in plaats van te kopen, zijn wij u graag van dienst. Hierbij dient zorgvuldig te worden geïnventariseerd wat uw wensen zijn, waarna een passend aanbod kan worden gezocht. Zeker wanneer eigendom en gebruik niet in één hand zijn, dienen goede afspraken te worden gemaakt en vastgelegd in contracten. Denkt u maar eens aan termijnen, verbouwingen c.q. veranderingen, aard van het gebruik of prijsveranderingen. Wij beschikken over de kennis en ervaring om zowel voor eigenaar als gebruiker heldere afspraken te maken en voor beide partijen tot een correct resultaat te komen.

Verhuren

Als u te ruim in uw jasje zit, of u onroerend goed als belegging bezit, kunt u via ons de juiste huurder vinden. Zorgvuldig wordt, middels moderne technieken en promotiemateriaal, voor u gezocht naar een betrouwbare partij aan wie u het gebruik van uw onroerend goed kunt toevertrouwen. Aan de hand van, in samenspraak met u, opgestelde voorwaarden, worden afspraken vastgelegd in heldere contracten.

Taxeren

Het belang van een objectieve taxatie is groot. Of u nu koper bent of eigenaar van onroerend goed, op een gegeven moment is het belangrijk te beschikken over een realistisch waarde-oordeel van een terzake deskundige. Een taxatierapport waarin op weloverwogen wijze rekening wordt gehouden met relevante argumenten. Wij verzorgen taxatierapporten voor uiteenlopende doeleinden: koop, verkoop, financiering, fiscus en verzekering. Indien gewenst en mogelijk worden taxatie-opdrachten binnen 24 uur uitgevoerd, zowel bij woningen als bij bedrijfspanden.

Adviezen

Naast de gebruikelijke zaken voor een Makelaarskantoor, kunt u bij ons ook terecht voor adviezen inzake investeringsbeslissingen, beleggingen, projectontwikkeling, verbouwing, restauratie of onteigening van onroerend goed. Dit advies kan inhoudelijk variëren van een informeel ‘klankborden’ tot en met de volledige begeleiding van bijvoorbeeld een bouwplan.

Hypotheken & Financiële planning

Even belangrijk als het onroerend goed dat u koopt, is de financiering. Talloze varianten worden aangeboden, van standaard product tot op het lijf geschreven financiëel plan. Van rechttoe rechtaan hypotheek tot een financiële planning zelfs na pensionering. Wij zijn via gerenommeerden financiële adviseurs in staat een voor iedere situatie en voor elke klant passende oplossing te bieden. Hierbij hebben wij als eis voor onszelf gesteld onafhankelijk te kunnen opereren van welke geldverstrekker dan ook, opdat een zo goed mogelijk advies geboden kan worden. Woningfinanciering of totale bedrijfsfinanciering, hypotheek of financieel plan: vertrouwelijk en snel kunnen wij u in contact brengen met specialisten op dit gebied.